Да продължа ли с Кардиото ??

На 22 години съм 178 см височина , 78 кг . За 3-4 месеца свалих 7 кг от 85 кг сега съм 78 кг  преди правех по 3 пъти в седмицата кардио скачане на въже по 35 минути и 4 пъти фитнес, ограничих яденето и главно го карах на яйца,извара,пилешко месо ,овес . Сега като се поизчистих да си продължа ли с кардиото или да го намаля ,че да не почна да гора ММ ???

Да не отварям нова тема , същите кг си  и виждам ,че така ми е добре не ми трябва да отслабвам повече ,но по корема си имам леко мазнина ,а не искам да е така . Какво трябва да правя  защото ако продължавам с това кардио ще отслабна много ?

29.08.12
16:48

казано от Владислав Яньовски на 29.08.12, 16:19:

Какво трябва да правя  ?

Да решиш какво искаш !

29.08.12
16:52

Наблегни на тежестите.

Други предложения ???

30.11.13
13:38

Намаляй,сега зимата няма пред кой да се фукаш с преса.Блъскай здраво железа и чисти чак април-май.

Някой може ли да ми каже как да премахна този последен слой мазнина  от корема ?

20.12.13
23:08

Без боклучави храни може би?
Иначе казано,храни с нисък глекимичен индекс ,би трябвало да свършат работа и да спомогнат за изчистването на мазните.И не задавай друг път глупави въпроси като този,безброй пъти обсъждани.

Cheat meals почти не употребявам храната ,която ям през деня е  пилешко месо ,яйца,извара ,ориз  . И като цяло не съм мазен ,но по корема си ми седи този пласт мазнина . Имам чувството ,че тряя стана 70 кг за да го изчистя ,но тогава ще съм на клечка . Вече съм 77 кг

Мнението беше редактирано от Владислав Яньовски на 21.12.13 11:30.

21.12.13
11:48

Еми сваляи до 70 сам го каза ....

.............

21.12.13
16:47

Не,не сваляй до 70.Аз лично на твое място бих трупал още мускулна маса и бих чистил пролетта-лятото.Когато натрупаш повече мускули,те сами ще горят повече мазнини.Иначе всичко е до диета + кардио.

Така мисля и да направя сега да спазвам само диета без кардио и към пролетта да си взема течен Л карнитин  или Oxy Elite Pro гледам доста го хвалят по форумите  и да започна с кардиото.

23.12.13
22:24

Кардио е хубаво да правиш винаги...

27.12.13
10:23

Последният слой мазнини се маха с още време и още тренировки (интензивни такива, а не монотонно кардио). Храната е ясно, че трябва да бъде колкото се може по-изчистена, но основата са тренировките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1