21.12.13
23:05
Здравейте
Днес започвам Моят дневник!Моята Цел е да сваля към 4 килограма.Висока съм 160, 47 кг.
Тренировка : 30 мин .велоергометър
Закуска : Голяма Златна ябълка
Обяд:броколи на фурна със яйце, сирене, кашакавал, малко хляб с масло и кашкавал
Вечеря: 1 малък чиизкейк, 1 шоколад милка, сладки..
Вечеята не е много диетична, но.... ми беше скучно :)
И за какво ще сваляш килограми като си бая слабичка, с извинение? Мазнини ли имаш предвид о.о ? ;д
Мнението беше редактирано от Calion на 21.12.13 23:45.
21.12.13
23:46
И аз ти пожелавам успех! :)
Също те съветвам да хапваш повече на закуска и като цяло през деня /може и с междинни, ако искаш/ Иначе нито четирите кг. ще изчезнат,нито ще спреш да “вечеряш“ с такива неща..
Как са тренировките? Само велоергометър ли или днес е било инцидентно нещо набързо? Предплагам на тези кг. по-скоро искаш да превърнеш мазнини в мускули,отколкото да отслабваш - тренирай и яж съвестно :)
Мнението беше редактирано от Teddy на 21.12.13 23:47.
21.12.13
23:53
Вечеря ? каква вечеря ? аз вечеря не виждам. Ще е добре всеки ден в менюто ти да присъства малко месо,закуската да е по-обилна и енерго зареждаща.
П.П. Това,че ти е било скучно,какво общо има с храненето ти ?
22.12.13
10:17
казано от Сияна Стоилова на 21.12.13, 23:05:
Моята Цел е да сваля към 4 килограма.Висока съм 160, 47 кг.
Мисля,че единственият проблем е в главата ти. 160, 43кг - ти анорексия ли искаш да си докараш ???
Здравейте!
Тренирам като редувам силови и аеробни, един ден силова, на другия аеробна и имам един ден в който почивам, понякога правя йога в този ден.Силовите ми ги правя вкъщи, лицеви опори, клякания, гирички, а аеробните ходя във фитнеса и пътечка, колело.Мисля да почна да ходя на фитнес редовно и там да правя силовите тренировки с кардио за финал и пак така през ден, силова,с аеробика между тях.Доста съм пухкава, въпреки килограмите, задържам доста вода и преобладават повече мазнините от колкото мускилите при мен.Мускули се оформят бавно и с МНОГО добро хранене, което при мен е пълен хаос.Разговаряла съм с лекар специалист и от него знам за себе си , че оптималното ми тегло е 45 кг, което бих искала да постигна.Точно защото съм малко килограми тези 2 - 3 кг, се свалят мноооого трудно.
22.12.13
11:06
Моля те, качи някакви снимки, защото така ми е трудно да си представя как си пухкава на 47 кг при този ръст
А по въпроса какво означа , че ми е било скучно и каква връзка има това с яденето на сладко ..... ами като ми е тъпо, нервно или се вълнувам нещо се “балансирам” със сладки неща :), някой пушат цигари , други пият, пък се утешавам с това...., като количвствата са под всякаква критика :D
22.12.13
11:50
Пусни във форума :)
казано от Сияна Стоилова на 22.12.13, 11:28:
А по въпроса какво означа , че ми е било скучно и каква връзка има това с яденето на сладко ..... ами като ми е тъпо, нервно или се вълнувам нещо се “балансирам” със сладки неща :), някой пушат цигари , други пият, пък се утешавам с това...., като количвствата са под всякаква критика :D
И мислиш,че това е нормално или забавно? (nbat)
Като цяло не е добре.Дадох обяснение на по - горния коментар.Никак не е добре даже.Всико е в дозата( количеството) както се казва.Просто не трябва да се прекалява с нищо.
Как премина днешния ден.
Без трнировка
Сутрин Топла вода една чаша.Преди обяд пих още една чаша вода
Обяд: Риба на скара със салата Зеле - моркови
Следобяд Кафенце, прилично разредено с водичка.
Голяма разходка.
Вечеря:Риба на скара със салатка.
Така се получи днес
:)
22.12.13
19:23
Ами постни ги тук, за да може да те насочим по-точно, ако има изобщо нужда да отслабваш някъде.. А относно менюто ти - не ми харесва, че нямаш закуска, иначе обяда и вечерята не са зле :)
Аз и храна не виждам , кафето и то пълна боза (разредено с водичка).
Поне кафето да ти беше наред, пък то ...
Здравейте!
Скоро ще си направя снимки да чуя коментари , насоки и съвети.Просто не ми се закусваше тази сутрин, може би заради прекаляването със сладки, чиизкейкове и шоколади вчера вечерта.Мисля за закуска кисело мляко с овесени ядки или мюсли, както и филийки с кашкавал, фъстъчено масло и банан, кисело мялко с банан и орехи и канела ми е любима закуска също.Като направя снимки ще ме посъветвате.
Все пак целта е сваляне на няколко килограма.
Поздрави :)
Това което правиш не е нито здравословно, нито ще има желания ефект. Виждам гладуване на закуска, нормална храна за обяд и преяждане в бързи въглехидрати вечер, което е убийствено. Дори не бих се учудила ако качиш мазнини, вместо да свалиш.
На първо време бих те посъветвала да закусваш. И то не плодове,а качествена храна като например яйца на очи с малко домат, малко сирене, един хубав чай с малко мед. За обяд може риба или пилешко и то не кой знае колко с малко зеленчук. Вечерята ти не е кой знае колко важна, при все че и тренировките ти са направо смешни - ти караш велоергометър по 30 минути и смяташ това за тренировка.
Ако изобщо искаш да отслабваш,забрави за тея шоколади,скалички и сладки, това тотално не трябва да присъства в менюто ти!
Не яжникакъв хляб,тестени боклуци и всичко което е шоколад + захар + тесто. Така нищо няма да свалиш,най-много да си прецакаш я цикъла,я стомаха.
Тренировката ти не е адекватна изобщо, по-добре намери някой добър инструктор или се поразрови тук във форума и статиите или си дръпни няколко клипчета с упражнения.
Иначе е безсмислено да правиш каквото и да е. Ако свалиш нещо, то ще е само вода и много бързо ще го качиш. Това твоето си е чисто гладуване,което е абсолютно далече от идеята за здравословно хранене.
Съжалявам,че съм толкова крайна,но това е истината и е добре някой да ти я каже.
47кг.? Сваляне? Мазнини? ... Дори и аз не бих съчинила подобна глупост.. :x
Мнението беше редактирано от Fighter на 23.12.13 01:07.
Здравейте!
Oceanborn - По - горе съм дала схема на тренировките ми, когато тренирам у дома.Почнах да ходя и на фитнес от днес.Програма е Понеделник - Сряда - Петък - силова треноровка( минавам през всички мускулни групи, тренирам цялото тяло в тези дни) и за финал интервално кардио, Вторник и Четвъртък - пътечка ( 20 - 50мин.) Събота , Неделя почивка.
Тренировките и програмата не съм я измислила аз, а е съставена от фитнесинтруктор.Мога да я опиша , ако искате :)
Днес деня започна с тренировка във фитнеса.Силова, с кардио за финал.Почувствах глад след нея и реших да приложа съветите.
Закуска : 2 варени яйца с 25 гр.сирене, чаша чай с малко мед.
Обяд:Риба на скара със салата зеле - моркови
По - късно преди вечеря пих един чай с мед
Вечеря: малко кисело мляко с извара.
Как смятате да прекарате утрешния ден по отношение на хранене, тъй като е Бъдни вечер и някак не предполага да се ядът много животински храни.Като спортни натури как ще подходите в този случай? :)
Как премина днешния ден!
Добра мускулна треска от предния ден.Как се справяте с мускулната треска?
Първо с кардио на пътечка към 35 мин.
Закуска: 1 ябълка
Обяд: варен боб 200 гр.
Вечеря: Картофена салата, Парче питка и Домашна лютеница.
Какво да се прави, Бъдни вечер е, пости се :)
Продължаваме утре с по - подходяща храна според целите, които имаме :)
Закуска : 2 варени яйца с 25 гр.сирене, чаша чай с малко мед.
Обяд:Риба на скара със салата зеле - моркови
По - късно преди вечеря пих един чай с мед
Вечеря: малко кисело мляко с извара.
Коментирам това ти ядене,защото всички се поотпуснахме около Бъдни вечер и Коледа.
Закуската ти е супер, но дай малко повече сирене и включи някакъв зеленчук,например домат. Обяда е супер. Вечерята ти е изцяло млечна и не особено обилна, но това не е проблем,при все,че вечер не се яде много. Абе като цяло много добре си се справила, не виждам шоколади Милка и сладки. Давай в същия дух!
И запомни - не яж нищо тестено и нищо със захар !!!
Здравейте!
Деня започна с зелен чай.
После тренировка във фитнеса за цялото тяло с кардио за финал.
Закуска: 2 варени яйца с малко фреш от грейпфрут.
Обяд: риба на скара със салата зеле - моркови
Вечеря: Роднина имаше рожден ден ( сладки, солетки....,) поддадох се на изкушението :( - кофти.Мислех да ям риба и салата, но не тръгнахме когато исках, не беше удобно.
Голямо изпитание е да пазиш приличен режим на хранене по време на бъдни вечери, рожденни дни, коледи, гости.
Мисля че утре ще е по- добър ден! :)
Oceanborn - добре ме похвали, ама предох фронта :((((
Весели Празници и Много и Бърз Успех пожелавам на всички!
Да си опиша тренировката все пак :)
Фитнес тренировка за цяло тяло, която правя 3 пъти в седмицата:
загравяне на пътека 5 - 7 мин.
3 x 10 напъди за всеки крак ( със или без тежест)
3x10 клякане ( със или без тежест)
3x15 мъртва тяга с тежест
За гръб
3x 10 придърпване на скрипец зад врата
2x 10 придърпване на скрипец към корема
за гърди
3x 10 избутване на дъмбели от лег
2x 10 на машина за гърди
за бицепс
с дъблеми ( класическото сгъване ) 3 x10
за рамо и бецепс, комбинирано упражнение - трудно ми е да го опиша, трябва да се види :)
за рамо
3 x 10 избутване на дъмбели нагоре над рамото
за трицепс
на скрипец - 3 x 15
Корем
2 x 50 коремни преси със свити в колената крака от легнало положение, повдига се само горната част на тялото
3x 10 повдигане на краката от легнало положени към тавана за доланата част на корема
3x 10 повдигане на глутеус към тавана
Аеробна тренировка:
20 мин - интервално кардио на пътечка 30/30 са интервалите - редувам 30 сек - 6 км/ч с 30 сек. - 7 км/ч с по- висок наклон.- така тренирам и прасеца
Това е тренировката , която изпълнявам за сега.
Имам още 3 плана за трениране , създадени от фитнес инструктори.За сега трнирам по горния, след месец мисля да го сменя.
Тренировките не са проблем за мен.Но храненето се явява по - трудната част да намеря кое работи за мен, за конкретните цели, които имам.В случая да сваля 3- 4 кг.Понеже не съм много като килограми, свалянето на кг става много трудно за сега.....,До сега резултата беше минус 200 гр, който наваксах след бъдни вечер, а след днешния рожден ден...... дано да не е по - лошо положението.
Пия по около 1 , 200 л. вода на ден + 1, 2 чая, понякога пия и по 1,600 вода.
Мисля дали да не пробвам екстракст от зелено кафе, че ми го похвалиха.Търпение нямам да сваля тези малко килограми, после да поддържам резултата , да оформям и доизкусорявам визията.Да кажем че трябва да вляза в определена категория килограми , които до сега не помръдват:(