05.11.05
13:59
...тази тема няма нищо общо с бодибилдинга, но я пуска тук, защото знам, че има сриозни хора, които могат да разсъждават, дано модераторите ме разберат...
Защо българите са толкова несполотен народ, днеска се замислих над това...всъщност една статия ме провокира, ето я и нея
[quote author=“TARIKATA”]Цигани бият ученик в клас
Ромите нахлули посред час и налагали детето с тръби и железа
Пловдив. Група цигани нахлу в училище и преби с тръби 16-годишно момче в клас. Наглото нападение беше извършено в четвъртък в Професионалната гимназия по транспорт “Гоце Делчев” в града. Към 11 ч в началото на четвъртия учебен час петимата биячи с гръм и трясък влезли в класната стая и се нахвърлили върху Костадин К. Циганите започнали да удрят младежа с железа и тръби пред изумените погледи на учителя и останалите деца от класа, които дори не успели да се намесят. След това като по сигнал бандитите напуснали сградата и изчезнали. Битият ученик бил откаран с линейка в болница. Той е с лека телесна повреда и няма опасност за живота му, казаха лекари. По първоначални данни същия ден той се скарал със свой съученик, който повикал свои приятели от близката Аджисан махала, за да си отмъсти. Служителите от Четвърто РПУ в Пловдив още същия ден установили участниците в побоя. Оказало се, че всички те са непълнолетни. Биячите не са задържани. Проверка на “Стандарт” установи, че гимназията по транспорт, в която е станал инцидентът, няма охрана. “Страх ни е да пускаме децата си на училище, няма гаранции, че подобно нещо няма да се повтори”, заявиха потресени родители.
Костадин Аршинков
Много примери има, в които сме си затваряли очите...пребиват хора пред нас и нищо не се прави, просто се подминава ей така...
05.11.05
15:10
това е така и супер мн побеснявам от този факт .. българинът е мачкат от всякъде в собствената си родина той се чувства като чужденец и няма кой да се застъпи за теб, да ти помогне .. ушевите ги е страх да бият циганите после ги изкарват расисти .. нападали са куки и никой от тях не смее да гърми а тряа да ги направят на пушено сирене .. на спирката идва 5 годишно цигане и ти вика дай 50 ст че ще ти еба майката като го пречукаш ти скачат 20 шибани мангала :shock: не си плащат тока крадът изнасилват вандалстват къде е закона за циганите ? били непълнолетни и няма да ги барнат .. :evil: разбира се има и изключения, но те са толкова малко .. кога българинът ще се събуди и ще покаже че няма да търпи повече това? просто сме толкова загубен народ, че нз кога и как ще се оправим и това е мн жалко ..
извинявам се за стила но просто когато всеки ден наблюдаваш как циганите си правят каквото искат и се гаврят с българите просто ..
Ако зависише от мене циганите вече щяха да са в историята.
Трябва да се разстрелят тея мангалиииииииии.
Да им е*еш майката.
Може и да звучи малко расистко в стил Волен Сидеров ама тея мангали ни ебават нацията.
вижте сега не става дума само за циганите, става дума, че сме необединен народ...вижте циганите за пример, колко са организирание, вижте какво става, когато някой циганин изпадне в беда, всички му се притичват на помощ, без да се замислят, а при нас как е...онзи ден пред моето училище пребиха едно момче..... и такива работа стават, но най-много ме ядоса, че покрай него са минавали хора от моето училище и нищо не са правели, просто са подминавали и са се правели, че нищо невиждат....кажете защо сме такова стадо с овци....честно казано се стряскам в такива моменти, защото като се замисля, че ми скочат 10 човека на главата утре, за да ме джобят, хората ще си ме подминават и нищо няма да направят, ето това ме ужасява.......всеки си гледа собствение гъз (с извинение)....
Нека това да се беше случило в нашия клас.Мангалите щяхме да ги изнесем на носилка.Тва е направо някво безобразие.Примерите са наистина много.
05.11.05
16:22
Arazel напълно съм съгласен с теб всеки си гледа собствения гъз да спаси .. Изключително жалко е това и са мн малко хората, който биха ти се притекли на помощ (става дума за непознати) А къде са ушевите питам аз? просто няма никав ред и няма кой да го наложи :oops:
Kолкото до циганите без да ги задължат да се образоват до 8ми клас най-малко и да нямат повече от 2 деца нз как ще се оправим
Точно за това човек трябва да се намесва в ситуации и да помага на непознати, защото следващият път може да е той на мястото на жертвата.Помогни на непознат за да може другия път непознат да ти помогне.”Направи добро пък го хвърли на боклука” е казал народа.
Що се отнася до циганите много взеха да си позволяват.преди 2 седмици в 222 точно преди гарата един мангал най-нахално открадна на една жена портмонето и никой изобщо не хукна да го гони.всички гледат и мълчат...
ама и ние сме си виновни.
05.11.05
17:38
България.Цигания.
Циганите на сапун.Аз ако съм зимам там армията влизаме в зиганските гето-та и след нас никои друк да не излиза от там мама и д*ба магалска !
[quote author=“BabaVanga”]Ако зависише от мене циганите вече щяха да са в историята.
Да им е*еш майката.
Може и да звучи малко расистко в стил Волен Сидеров ама тея мангали ни ебават нацията.
Не че е тук мястото, но В.Сидеров не е расист - кога ще го разберете ?!?!
Иначе циганите само смърт може да ги оправи.
ясно и ние българите сме виновни гледаме как некои го бият и”а нали мен не ме бият кво да се врем в шамарите”ако се застъпвахме един за друк мангите нямаше да са толко смели !
05.11.05
20:53
[quote author=“topDevil”][quote author=“BabaVanga”]Ако зависише от мене циганите вече щяха да са в историята.
Да им е*еш майката.
Иначе циганите само смърт може да ги оправи.
братле за бай Волен ...... тва не го знае 99% от държавата :wink:
ясно и ние българите сме виновни гледаме как некои го бият и”а нали мен не ме бият кво да се врем в шамарите”ако се застъпвахме един за друк мангите нямаше да са толко смели !
Точно за това иде реч, това е... просто не сме задружен народ...оставете ги циганите настрана...и на тях ще им дойде времето...
Циганите на сапун :!: :!: :evil: :twisted: Тряа цялата даржава да вдигне бунт и да ги прогони кат по филмите с факлите :D Щот то вече всеки парви е мангал, пална напаст. И някви противни ( с изклучения) :?
[quote author=“topDevil”]
Трънки............
05.11.05
23:06
Ма те всичките мангали са или братя или братовчеди!Как нема да подкрепят родата мама им....!Тва е!Ние тука в тоя форум нема да решиме проблема!
05.11.05
23:07
пичове стига се нахъсвахте ,
човека пусна статията не само за циганите ,
става въпрос за нацията ,българина с малки изключения има много гаден манталитет и се води от 2 правила ;
ако на мене ми е гадно ще направи всичко възможно на тебе да ти е по гадно
и на мене ми е тобре за теб не ма е**.
това е :)
става така щото сме мишки и нямаме смелост да се съберем.а ето те се събират и нахлуват в цял клас, класа си седи и гледа.вместо целия клас да скочи и да пребият мангалите...лошото е че случайте с нападения на роми зачестяват все повече и повече... :cry:
06.11.05
12:24
АТАКА :twisted: :twisted: :twisted:
[quote author=“Nefarious”][quote author=“topDevil”]
Трънки............
Боровинки!!!!!!!!!!!!!!1 :twisted:
Това се нарича геноцит!