25.03.13
19:31
От 3 седмици пия XTEND и каквото и да кажа за продукта ще е малко - изключителен е ! Смесвам две лъжици в малко над литър вода и започвам да го пия малко преди, по време на и след тренировката. Вземах си и Amix Whey Fusion с добро количество на BCAA в него + AMIX Beta-EcdyX Pure - добавка, която се пие едновременно с протеина и помага за усвояването му, а също прави и други хитрини : )
Въпросът ми е следния : Кога е най-добре да пия протеина, при положение че след тренировка имам възможност да направя пълноценно хранене?
Чел съм, че за да се запази ефектът от XTEND не трябва да се пие протеин около 30 минути след него. Вярно ли е това? Ако не пия протеина веднага след тренировка в такъв случай не се ли губи ефектът от допълнителната добавка към протеина, тъй като тя според етикета има “анаболен ефект” ?
Моля Ви за малко разяснение?
25.03.13
23:17
Най-правилната схема надали ще я чуеш от някого категорично, ето как бих подходил аз:
- по време на тренировката XTEND, както правиш.
- след тренировка протеинът, около час, час и половина, след него - хранене
За другата добавка не зная нищо и не мога да коментирам.
Анаболен ефект е това, което те е накарало да ги купиш продуктите, сега обсъждаме реално как да се използват. :)
26.03.13
15:05
Пий протеина сутрин с екдикса, след тренировка с екдикса. Аз за екстенда не бери грижа.
28.03.13
21:21
казано от Бодибилдър на 26.03.13, 15:05:
Пий протеина сутрин с екдикса, след тренировка с екдикса. Аз за екстенда не бери грижа.
Да точно така започнах от днес. Разбрах със сигурност, че електролитите в XTEND могат да се усвоят и когато пия протеин веднага след тренировка.
26.12.13
16:44
Здравейте искам да си купя Beta-Ecdyx на Amix , сега пия аминокиселини и мисля да ги комбинирам Мнения за добавката?Тренирам от 2 години.
Поздрави . :)
27.12.13
10:11
казано от Petko Stefanow на 26.12.13, 16:44:
Здравейте искам да си купя Beta-Ecdyx на Amix , сега пия аминокиселини и мисля да ги комбинирам Мнения за добавката?Тренирам от 2 години.
Поздрави . :)
Относно добавката прочети тук - www.bb-team.org/articles/1668_levzeya-leuzea-carthamoides-rastitelniyat-iztochnik-na-ekdisteron
Колкото до комбинацията - да, добра е, но може да се добавят и още куп съпътстващи работи за максимален ефект.