26.12.13
21:32
значи на 14 съм .. 80 кила съм..висок съм 180… назад в родословието си съм имал македонци по 190високи .. искам пълният ми растеж като порасна да е 193-4 ..мисля че съм наследил тяхния ген защото бащами е 175 маиками 165-170.. звачиии ако вися от лост и подскачам по 15-20 минутки преди лягане като баскетболист и ям храна която съдържа витамин А и Б2 дали ще стане :)
26.12.13
21:34
също и правя по 10 кофички е някаде толкова набирания .. ако това правя всеки ден :)) ?
26.12.13
22:29
Още си на 14 и то си бая пръч вече - 180, а и още ще растеш, спокойно. А иначе тези неща, които изброи по никакъв начин няма да повлияят на ръста ти.
26.12.13
22:31
слаб ти е харатера .. аз пак ще го правя пък отрицаателните мнения ще ги прочитам и забравям :)
26.12.13
22:33
Мисля,че ще стане с двойни дози Нескуик(натурален зоб),2-3 пъти дневно,не си ли гледал рекламата по БТВ ?
И няма да се отказваш ей,генетично ти е заложено !!
казано от martin mitev на 26.12.13, 22:31:
слаб ти е харатера .. аз пак ще го правя пък отрицаателните мнения ще ги прочитам и забравям :)
Само така! Няма да се даваш!
26.12.13
23:07
Колкото и да подскачаш трябва да разбереш, че всичко е до гени...имам приятел които пуши от 12 годишен, ядеше главно боклуци (вафли,кроасани), не обичаше зеленчуци и плодове, а на всичкото от горе и не спортуваше и стана 191 висок..аз пък си спортувам от малък ям качествена храна(домашна) и никога не съм пушил и съм 179..
26.12.13
23:27
Братлета, вие се бъзикате с тоя нескуик, ама едно приятелче преди думкаше нон-стоп нескуик и както беше тъпашонка стана ебахти пръча и впрочем е много здраво копеле :D. Иначе по темата, ръста ти е генетично заложен и с някакви опити да го промениш можеш да постигнеш най-много 5-6 сантиметра, но това е в рамките на доста време.
казано от martin mitev на 26.12.13, 21:32:
звачиии ако вися от лост и подскачам по 15-20 минутки преди лягане като баскетболист и ям храна която съдържа витамин А и Б2 дали ще стане :)
Значи пробвай не 20мин, а цял ден да висиш, като маймуна на лоста щом си нямаш друга работа...може и па да стане нещо !
казано от martin mitev на 26.12.13, 22:31:
Май пишейки тази тема очакваш да прочетеш това, което искаш, а всеки друг коментар различаващ се от “Да, ще стане” “го прочиташ и забравяш”?
27.12.13
21:43
между другото тренирам бокс.. и аз ям повече домашна храна...може наистина да си до ген защото имам един познат което е щангист а е 9 клас и е близо 2 метра .. WoW o.O
Луди ли сте,гените нямат нищо общо!Ако висиш по цял ден като маймуна - растеш,ако пък по цял ден си в челна стойка - смаляваш се.True story!
28.12.13
17:18
е не по цял ден ... ако премерно скачам бягам правя кофички и набирания и вися на лост а и ям домашна храна помага ?
28.12.13
18:56
Ако си мислиш, че македонците имате история и светът е ваш, то тогава ще станеш не 2 ами 3 метра висок. :)
01.01.14
22:01
имам един въпрос .. ако съм се насочил към професионалния бокс е задължително да завърша спортна академия (висше) след това оставам на нищожната заплата от ЦСКА и търся работа във чужбина като спаринг партньор и ми дават шанс така ли ? а задължително ли е да съм завършил спортно учелище учелище ако искам да кандидатствам за НСА ?
02.01.14
07:33
И двете неща не са задължителни.
02.01.14
12:20
ами тогава как става ? я ми обясни твоита схема ...
02.01.14
13:12
Я малко по-културно, ако обичаш.
Кое да обясня - как се спортува извън България или как се кандидатства в НСА?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.01.14 13:12.
02.01.14
14:51
спокоино братле .. нищо не съм казал .. питам само да ми обясниш твоита схема по която да стана профиссионалист извън България,примерно Германия и да .. как се кандидаства в НСА и дали е задължително да съм завършил спортно учелище .. според мен е така-занимавам се с бокс до 12ти клас ..след това кандидатквам за НСА пак с бокс .. след като завърша НСА оставам на заплатата от ЦСКА и търся работа като спаринг партьор в Чужбина и така ми дават шанс да се сокажа ?
а межди др сега уча в спортното учелище във Варна.....
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.01.14 15:16.
02.01.14
15:23
Аз лично не съм спортувал професионално извън България. Ако си достатъчно добър на клубно и национално ниво, има си начини да те забележат извън страната. Другият вариант ти е лични контакти, ако имаш такива. Как се кандидатства в НСА - това е обяснено достатъчно добре на сайта на академията. Ако искаш да учиш за треньор по бокс - ще полагаш изпит по български език и бокс. Ако искаш да станеш учител по физическо възпитание - ще полагаш изпит по български език и комплексен спортен изпит. Отново казвам, че не е задължително да си завършил спортно училище, за да кандидатстваш в НСА. Като гледам... не е ясно дали ще прекатуриш изпита по български, обаче...
02.01.14
17:17
в момента пиша просто колкото да разберете .. искам да в НСА да вляза като спортист смисъл та тренирам и да ходя по състезания .. не искам да съм треньор .. според мен по сигорният ако искам да стана професионалист е да вляза в НСА и след това като завърша НСА да остана на заплатата от ЦСКА и да си търся работа като спаринг парнтьор в Чужбина и така ще имам шанс да стана като Кубрат Пулев
Мнението беше редактирано от martin mitev на 02.01.14 17:18.
02.01.14
17:24
по просто ...-как след академията да стана професионален играч във клуб извън България ? :) като си търся работа като спаринг партньор ли или ? как ?
Мнението беше редактирано от martin mitev на 02.01.14 17:25.
02.01.14
17:25
Хайде сега разгледай сайта на академията - виж как се кандидатства и учи за спортист... :)
Свикнал съм да получавам уважение от хората, когато се отнасям уважително с тях (за грамотното писане говоря). Значи аз бях до тук в този разговор.
02.01.14
17:26
по просто ...-как след академията да стана професионален играч във клуб извън България ? като си търся работа като спаринг партньор ли или ? как ?
хора оважавам ва .. просто не мисе занимава сега да пиша грамотно а и ..да.. немога да пиша много грамотно ..
Мнението беше редактирано от martin mitev на 02.01.14 17:28.