Къде да си татуирам тази татуировка ?

Темата е заключена.
Д(

27.12.13
11:10

З

Темата беше редактирана от Димитър (Чъкъра) на 28.12.13 09:15.

Гърда, една от двете. Въпреки, че лично аз не бих го татуирал това.

Д(

27.12.13
11:34

И защо ?

На челото... (dull)

Д(

27.12.13
12:57

казано от Кольо Пияндето на 27.12.13, 12:09:

На челото... (dull)

Е може ли Кольо да  не се обади, с някой от прословути те си ексцентрични забележки.. :d :d Коле няма да е на челото ;дд

Ми не мога да си замълча... прав си.
Просто съм влюбен в подобни въпроси, зададени по такъв начин.

Не знаем какво имаш татуирано до момента, нито пък къде.
Отделно от това татуировката и мястото й са въпрос на личен вкус и предпочитания, няма канони в тази материя. Идеята на татуирането каква е - ти да се чувстваш добре или да одобряват 5 човека от BB-Team? Когато някой ти даде идея чрез форума (без да те е виждал) - каква е вероятността да ти стои естетично и красиво?

...та затова ти предложих местенце за татуировката.
Помисли защо не ти харесва и ще разбереш какво имам предвид.

P.S. Идеята на Петър също е страхотна! :D

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.12.13 13:11.

27.12.13
13:09

На гъзЪ! Барем да плаши на входа :D

Д(

27.12.13
13:17

:D :D :D На гъзъ вика ;дд  Ми не е просто имам свободно място само на гърдите и краката и на гъзъ ма няма да е там Петко спокойно ;дд  мда и Коле ако си направя тфа на челото ше ме дават по дискавъри ;дд

27.12.13
13:56

много грозен татус

Ще те посъветвам следното - поне когато аз се татуирам, влагам някаква идея в това, което татуирам, така че след 10 години като си погледна татуса да не си кажа- боже, къде ми е бил акълът, та съм си татуирала тая простотия. Татуирам си неща, които са свързани с моята идентичност и не са тривиални и често срещани от рода на пеперудки, пегасчета, черепи и т.н. Затова ще те попитам - каква идея влагаш в това “нещо”, което татуираш? Лично на мен тоя татус не ми харесва изобщо, но просто ми е интересно мислил ли си по-задълбочено или ти е все тая какво ще си нашариш стига да те кефи как изглежда. Иначе според мен това би седяло добре или на гръб, или на гърда. Трябва повече пространство, за да стои в по-голям размер, иначе ако го умалиш и го тупнеш на ръката, ще се изгуби “ефектът”. От тази гледна точка и г*зът също е добра идея :Д хаха

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 27.12.13 16:30.

Д(

27.12.13
17:34

Спокойно всяка една татуировка която сам си направил има символика и цел :) Не е просто че ми харесва как изглежда ! И да поясня това не череп или пеперуда :)

27.12.13
18:23

Това е някакъв демон и “дълбоката” символика е ,че виждаш себе си в него.Демек си много як :D

27.12.13
22:40

Нищо лично но татуса е мн гаден :))

BE

27.12.13
23:13

Що пък да е гаден, татуса си е супер як.Това зависи супер много от човека на някой може да му харесва на други не.Според мен ще седи добре на гърба на плешката :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1