27.12.13
00:41
ето започва се ....много ме е срам да си призная, че досега не съм се занимавала с никакъв вид спорт.Преди се радвах на хубаво тяло,но с времето нещата загрубяха.За около шест месеца качих много кг .Свалила съм малко и сега тежа 68кг.Проблема е,че по никакъв начин не мога да си позволя да ходя на фитнес,освен събота и неделя,когато има кой да гледа детето :*.Относно храненето съм се спряла на следния режим :закуска: 8ч кисело мляко и плод, обяд: 12ч пилешко месо и салата,сл закуска: 16ч салата и сирене, вечеря: риба и салата.Сега се опитвам да си изготвя тренировка,която може да се прави вкъщи.Ще пиша когато съм готова,до тогава може и вие да ми пишете нещо по въпроса.
Темата беше редактирана от hristina nedeva на 27.12.13 09:34.
27.12.13
12:16
Закуската трябва да е най-обилното хранене. Напоследък доста често забелязвам как повечето хора я пренебрегват и хапват по едно плодче на закуска, което след 2 часа предизвиква зверски глад, и според мен не е правилно. Плодовете са за междинно хранене, не като основно. Ядките също. Съветвам те вместо да ядеш салата и сирене за следобедна, да хапнеш малко ядки или плод, салатите са с вечерята и обяда. Също така липсват и мазнини, което съвсем не е добре. Тях е най-добре да си ги набавиш от зехтин, тахан, семена, орехи, рибено масло или яйчен жълтък.
Успех и честит дневник! :)
27.12.13
19:41
благодаря за съветите ще променя храненето,относно закуската ми е достатъчна,не изпитвам глад до обяд.Ако закуската ми е по богата после през целия имам голям апетит,не мога да го контролирам .
22.01.14
23:20
не съм писала,защото бях потънала в режима.дадох всичко от себе си да спазвам хранителния си режим,но много ме боли главата.за това време от което го следвам не съм свалила, а само задържам кг,мисля да променя някои неща.ще се придържам към НВД ще пиша след като се подготвя, надявам се това ще е окончателно работещ за мен режим.и нали съм си начинаеща и в правилното хранене, и в фитнеса доста се лутам.