За бокса

24.12.13
00:12

Здравейте, въпросът ми е свързан с бокса:
1. До сега имам скромен опит във фитнеса, но успях да постигна чувствителни резултати с тялото си.
2. искам да продължавам да трупам мускулна маса, но искам да го направя чрез бокс
3. не искам да съчетавам бокса с фитнеса, не е това въпросът ми (бих го съчетал със лостове)
4. Ще успея ли с бокса да продължа да се изграждам, да трупам маса и сила, ясна ми е частта с храненето?
благодаря предварително за мненията ви, предпочитам мнения на хора които са се занимавали със спорта :)

24.12.13
00:33

Програма на боксовия клуб, който попадна в полезрението ми - Тренировките протичат в три части – загрявка, същинска част, в която се учи техника, и финална част – фитнес, стречинг и разпускане.

24.12.13
00:43

Ами и аз тренирам бокс и също преди съм тренирал фитнес.Иначе ще натрупаш мускулна маса,но предимно ще се оформиш.Не очаквай някви огромни размери от бокса.Ако искаш стегнато и оформено тяло спортът е перфектен :)

24.12.13
00:46

Във всеки боен спорт участват и силови тренировки, сам си вади изводите.

24.12.13
08:16

Ако се храниш и спиш много добре е възможно да натрупаш маса, но само при положение, че се занимаваш с тежести. Прави например в края на тренировката по бокс, по 1 мускулна група от 3 упражнения по 6 повторения

АЧ

24.12.13
09:25

Аз тренирам кикбокс и фитнес ( сега съм в почивка и от двата спорта) и трудно се съчетават, но не е невъзможно. Воля само и това е ! ;)

24.12.13
11:45

казано от Ersan Han на 24.12.13, 08:16:

Ако се храниш и спиш много добре е възможно да натрупаш маса, но само при положение, че се занимаваш с тежести. Прави например в края на тренировката по бокс, по 1 мускулна група от 3 упражнения по 6 повторения

Да, това ми беше мисълта, понеже според програмата всяка тренировка завършва с фитнес упражнения. Предполагам, че ще е най-добре да отида на няколко тренировки и да поразуча.

24.12.13
11:47

казано от Ачо на 24.12.13, 09:25:

Аз тренирам кикбокс и фитнес ( сега съм в почивка и от двата спорта) и трудно се съчетават, но не е невъзможно. Воля само и това е ! ;)

Благодаря ти за мнението, бих оставил фитнеса заради бокса, ако резултатите са що годе подобни на тези от фитнеса, а и като прибавим подобрената кондиция от бокса...

27.12.13
23:02

Виж сега от бокса няма как да натрупаш мускулна маса ,може само да се оформиш бокса е вид кардио.А относно фитнеса трудно се съчетават ,може да правиш отделни упражнения и то най-вече за силова издражливост. Избереи си едното или другото според целите !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1