Болка в гърдите

28.12.13
10:49

Здравейте, колеги!
От около 2,3 месеца изпитвам болки в гърдите. Болките не са постоянни и са в областта на вътрешната част на гърдите. Когато съм отпуснат и не съм напълно изправен или като се застоя пред лаптопа после , когато реша да се разтегна и изпъна гърба се появява болката. ГП-то ми каза, че най-вероятно съм разтегнал нещо и ми каза да почивам. Е почивам ама 2 месеца и отгоре не се маха болката. Най-често се появява именно, когато се застоявам. Някакви идеи, мисля с Фастум гел да почна да се мажа...
Да добавя, че най-вероятно проблема се появи след като почнах да правя кофички било с тежести или без ...

Темата беше редактирана от Bat Koce на 28.12.13 10:50.

28.12.13
12:09

Разтягай .

28.12.13
12:45

Болката в областта на слънчевия сплит/малко по-горе ли е ?

28.12.13
12:54

С червено съм обозначил зоната.

28.12.13
13:08

Ясно.Защото аз примерно имам болка след тежки серии кофи с допълнителна тежест,точно в средата и то е точно в костта,но тя минава с времето.
Мисля,че твоята е мускулна и ще мине бързо,все пак не съм лекар и не ми се доверявай на 100%.
Успех.

28.12.13
18:11

Разтягаш цялата предна верига и заздравяваш задната.

28.12.13
21:27

казано от Гената на 28.12.13, 18:11:

Разтягаш цялата предна верига и заздравяваш задната.

Какво имаш предвид? Би ли пояснил?

28.12.13
21:46

Стречинг на мускулите от предната част на тялото,най-вече пекторалисите и делтоидите(гърдите и раменете).За заздравяване на задната верига-промяна в тренировъчната програма - не може да се каже без да знаем каква ти е програмата и ежедневието,но най-вероятно намаляване на бутащите движения и/или увеличаване на дърпащите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1