28.12.13
14:24
Здравейте! Аз съм на 17 години и реших да си направя дневник за да науча нещо от хората тук и да споделя за моята тренировка у дома. Висока съм 165см., тегло: 51кг. От около 2 години и няколко месеца тренирам и причината да започна да се занимавам с тренировки е че преди година бях супер тясна в рамене, ръцете ми бяха много слаби и с трудност дигах куфар или сак когато пътувах. Главно тренирам за да стана по- силна и издръжлива и в продължение на 7 месеца пиех суроватъчен протеин изолат ( не помня името му) и го комбинирах с глутамин. След това спрях и протеина и глутамина, но продължих с тренировките. Да, постигнах резултати: по оформени и силни ръце, стегнат корем и бедра. Наистина постигнах добра форма и в момента я поддържам като почертавам не съм ходила на фитнес, а тренирам само в домашни условия 3 пъти седмично. Напоследък започнах да губя мускулна маса и се чувствам по- слаба когато тренирам. Дали трябва да приемам добавки или витамини ( аз съм супер зле с тия работи ) ако някой ме ориентира ще съм много благодарна :)
Тренировка 1 - гръб и рамене
лицеви опори до отказ ( загрявка )
набирания с широк надхват : 2 x 10
набирания със среден надхват :2 x 10
гребане с дъмбел 15кг. :2 x 20
раменна преса с дъмбели 15кг.: 2 x 10
набирания пред врат: до отказ
набирания зад врат: 30
коремни преси: 3 x 25
Хранене:
преди тренировка:
4 яйца, 23г. растително масло, бекон, чаша прясно мляко 400мл, пълнозърнест хляб
след тренировката:
риба в доматен сос + задушени зеленчуци и питка
Темата беше редактирана от action_girl на 29.12.13 18:10.
Евала за набиранията! Аз също тренирам на домашно. :D Ако това ти е храната за целия ден, мисля че е нормално да нямаш сила и да губиш килограми. Витамините никога не са излишни. Добре изглеждаш, успех!
28.12.13
16:20
Постижения ,достойни за една дама.
Успех и продължавай да се развиваш !
28.12.13
18:26
Супер, сега ще е хубаво, ако качиш твоя снимка :) Можеш да помислиш пак за пиене на суроватъчен протеин, като гледам не си набавяш достатъчно протеин от храната, тя е доста малко като цяло