27.12.13
23:54
Вече 7 - 8 месеца съм на режим на хранене и усилени тренировки във фитнеса, всички ми казват, че ефекта бил поразяващ, предполагам е така. Забравил съм какво е хляб, мазно не ям (покрай празниците ядох свинско, но беше в малки количества), пържено също, сутрин закусвам с плодове основно портокали, банани и ябълки, плюс 2% кисело мляко с овесени ядки, на обяд обикновено ям плодове и мляко отново или ядене останало от вечеря (обикновено пилешко месо с нещо, дали с ориз, дали с доматен сок, може и пилешка супа), а когато съм на вън 100 грама бадем също се е случвало, вечер ям сготвена храна от мен или родителите ми, като гледам да няма мазно, пържено и т.н. От време на време майка ми припищява, че иска сготвя пица и правя пица, но с тънко тесто и не особено много месо в нея (случва се веднъж, два пъти в месеца) от вън не ям фаст фууд и прочие, сладко също рядко ям позволявам си понякога малко шоколад, но рядко. Тренирам 4 пъти в седмицата, като ако е по- свободна и по 5 тренировките са ми усилени, отделям внимание на всяка мускулна група, всеки път отделям 20 30 минути на корема, скачам на въже. Взимам и добавки, креатинова матрица, БЦАА, и азотен бустер. Та стигнах и до проблема изградих добра мускулна маса в областта на рамене, гръб, гърди, ръце орелефих се ако мога така да го нарека, гърдите се стегнаха и нараснаха, ръцете ми пораснаха с 3 сантиметра, рамената ми също се оформиха доста добре, гърбът ми и той, корема ми се махна, НО гадните паласки не мърдат. Чак е смешно стърчат на страни като крила, видимо има доста мазнина в тази област. Та въпроса ми е правилно ли е всичко което правя, ако продължавам с този режим ще се махнат ли тези пущини, може ли да ме посъветвате какво да променя, за да бъде по ефективно отслабването и по - скоро премахването на мазнини не държа да съм 70 кила хърба. Забравих да кажа започнах 89 килограма със зверско шкембе и увиснали цици :D сега съм 80 килограма помен от гърдите няма и от корема напред ама на страни още бая работа има. Ще съм благодарен яко някой се отзове на темата ми :)
28.12.13
00:14
Мазнините също имат място в твоето меню
28.12.13
15:05
Да, според мен основна грешка в храненето ти е, че изключваш почти изцяло мазнините от него, както и месото - ако разбирам правилно коментара ти, че правиш пицата “почти без месо”. Храниш се основно с плодове май..
28.12.13
17:59
Не не съм го спрял. Напротив не ям мазно меса иначе поне 1 от храненията ми дневно е с месо.