21.12.11
23:11
Здравейте, от скоро започнах да се занимавам с фитнес и въпроса ми е следния - Търся си зала в района на Борово , Красно Село, Бели Брези и примерно Стрелбище, но изискването ми е да работят до 10 часа / вечерта / просто нямам друго свободно време и след работа искам да ходя да разпускам :). Само да уточня че, залите за които знам - Флайс , Дъ Джим и Екс Джим като цяло не стават за мене лично. А и да бъдат на нормална цена :). Благодаря предварително!
22.12.11
12:53
славия -6 лв ,
ходил съм в 20та поликлиника там има един фитнес ама не знам как се казва може и да е от тези ,които си написал . ама е много тясно ... тук беше 4-5 лв .
Също има и в учлището по долу в него съм влизал .
22.12.11
20:11
Аха мерси :) Този на Славия мисля че го знам, ама е малко тежкарски, но да определено става :). А този на 20та поликлиника, също четох, че не бил лош, но ако е тясно това е кофти вече
27.12.11
14:26
Вече не е толкова наточен . Просто има доста хора ,което мен лично много ме дразни :) . А в 20-та само един път съм бил и буквално прескачах хора за да стигна до уред :) . А вътре да бяхме 10-тина човека :) . Весели Празници :)
10.03.12
17:58
Има една зала на България и Околовръстното - Пулс се казва. Чисто нова е и всички уреди са лъскави и недокоснати (засега...). Иначе го водят клуб и е само за членове, но все още ги набират, така че дерзайте. Работи до 11 вечерта, а цените са им все още ниски. Имат и спа и басейн и масажи, че даже и някакво суши (не съм ходил още но вечер изнасят по едно плато за проба и е вкусно).
10.05.12
15:19
Някой може ли да ми обясни къде точно е този фитнес на 20та поликлиника или да ми препоръча някой друг в близост до него :)
05.02.13
15:52
Този фитнес на 20та поликлиника вече го няма. В 36то училище не ходете, всичко е счупено, няма тежести, за 5 лева тренировка. Най-читав е Флайс на ул. Проф Д. Атанасов, но там няма стойка за клякане и е много тясно. Това е положението, просто в този район няма голям избор.
12.02.13
01:31
Еее, зали да искаш. Флайс на бул. България? Зевс до Второ училище? Има и още един до самото второ. На кръговото на павллово има 2, на Бъкстон има, в пето училище има. И още доста. Лошото е, че повечето от тях съм виждал само отвън, понеже доскоро наблягах на други неща...
Така, аз също търся фитнес в района Бъкстон/Павлово/Борово/ - заради сезона гледам да е максимално близко до нас.
Трябва ми да го ползвам веднъж седмично.
Бил съм в Ирифит (Зевс), беше ми на 300м, но ми е много постен от към аксесоари, а и атмосферата (въздуха) последните пъти не ми понесоха. Като запитах за неща като ластици, постелки... ме гледаха странно, препоръчаха ми да си купя ластици, да ще го направя, като започна в нас да тренирам.
Хвърлил съм око на Славия Спортес, като следващ най-близък. Имате ли представа колко струва единично посещение?
Споменавате Хед Хънтър?! На площад Пушкин кои са тези 1-2 фитнеса?!
В краен случай ще ходя до този, но зимата е доста заобиколно (без колело) -JK Fitness & Wellness Complex - гледам уреди Наитилус, жалко че почти не използвам машините. Басейна ме заинтригува. (wasntme)
казано от Георги Стоянов на 12.02.13, 01:31:
Еее, зали да искаш. Флайс на бул. България? Зевс до Второ училище? Има и още един до самото второ. На кръговото на павлово има 2, на Бъкстон има, в пето училище има. И още доста. Лошото е, че повечето от тях съм виждал само отвън, понеже доскоро наблягах на други неща...
Тези ме заинтригуваха, този на бул. Бъкстон - къде точно се намира, за другите нещо повече?!
Епилог
Така и не разбрах какво се опитват да постигат като дънят музиката до дупка, все едно си на клуб?
Човек да не може да си чуе мислите, да се концентрира... няма такова нещо. Затова бавно, но славно се преориентирам към тренировки вкъщи.
Визирах Pulse, а Ирифит (само в по-късните часове). А в JK в ОК1 си е направо диско... (два пъти съм влизал, през деня).
Мнението беше редактирано от hakama на 28.12.13 23:56.