Мнения и съвети относно моята програма

26.12.13
03:32

Здравейте ,
В момента съм 76 кг при ръст 183 см . Целта на хранителния ми режим е покачване на чиста мускулна маса с възможно най-малко омазняване . Ще се радвам да споделите какво мислите и дали трябва да се правят корекциии

Сутрин
3 цели яйца 100 гр овесени ядки с кисело мляко 2%  и някакъв плод по избор

Обяд
100 гр кафяв ориз , 250 гр пилешко или телешко месо и пак някакъв плод  и  една филийка пълнозърнест хляб

Следва тренировка в следобедните часове след която изяждам един банан

Вечеря
200 гр варени картофи с 250 гр пилешко или телешко месо  и салата

Преди лягане
150 гр извара и 50 гр сурови ядки

Темата беше редактирана от master93 на 26.12.13 04:51.

26.12.13
10:28

А каква ти е програмата за трениране? Защото ако иссаш да качваш само мускулна маса и едновременно да изчистиш мазнините си трябва доста сериозна програма., която да следваш стриктно.
Иначе според мен може да изместиш картофите по-рано през деня, 1-2 часа преди тренировса примерно,  когато имаш нужда от енергия.

26.12.13
13:34

Приемаш ли протеинова пудра,белтъчините от храненето не са ти особенно много.

26.12.13
13:59

Белтъчините са му достатъчно. По режима няма какво да се коментира - пробваш и ако няма ефект, променяш нещо.
Ако си на плюс с калориите, но без прекомерен излишък - ще качваш без да омазняваш много.

29.12.13
03:55

Искам да попитам удачно ли е да правя супер серии в тренировката ми за ръце ,ако целта ми е да си уголемя ръцете и да качвам маса ?

нещо такова имам предвид..

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 29.12.13 10:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1