30.12.13
02:00
Здравейте!Аз съм момиче , на 14 години и съм 1.68см висока.Танцувам от 3 години street dance много здраво, което не ме е притеснявало за килограмите ми и даже си имах лека мускулна маса , но откакто се преместихме в Германия не съм стъпвала в зала за танци и резултатите ме притесниха.Откакто съм дошла в Германия съм качила 5 килограма /дойдох Септември/.
От една седмица гледам да намалявам порциите, но да се храня здравословно.Намерих и упражнения в Youtube , които помагат много!Но например днес направих Full body workout , което беше за 1 час и като се качих на кантара бях свалила 900 гр. от теглото си.Казах на майка си, но тя каза , че не е здравословно да се сваля толкова много за толкова малко време. Та исках да ви попитам да се придържам ли към тези упражнения или да забавя малко темпото?
Ако ще си следиш теглото, поне го прави както трябва. Един път седмично, по едно и също време. Например на гладно, след ставане, всеки понеделник. Другото е ала бала. Теглото се мени постоянно през деня. Ако изпиеш две бири ще тежиш 1 кг повече, но това не значи, че си качила един килограм. Същото важи и след интензивни тренировки, през които се потиш и “губиш” 900 гр. вода. Освен това още растеж и е нормално теглото ти да се увеличава.
Прави упражненията, които ти харесват.