Правилно ли е? - момиче на 14 години

30.12.13
02:00

Здравейте!Аз съм момиче , на 14 години и съм 1.68см висока.Танцувам от 3 години street dance много здраво, което не ме е притеснявало за килограмите ми и даже си имах лека мускулна маса , но откакто се преместихме в Германия не съм стъпвала в зала за танци и резултатите ме притесниха.Откакто съм дошла в Германия съм качила 5 килограма /дойдох Септември/.
От една седмица гледам да намалявам порциите, но да се храня здравословно.Намерих и упражнения в Youtube , които помагат много!Но например днес направих Full body workout , което беше за 1 час и като се качих на кантара бях свалила 900 гр. от теглото си.Казах на майка си, но тя каза , че не е здравословно да се сваля толкова много за толкова малко време. Та исках да ви попитам да се придържам ли към тези упражнения или да забавя малко темпото?

30.12.13
02:19

След тренировка може и да си по-малко и с 2кг , вода,вода,вода ;)

30.12.13
07:22

Ако ще си следиш теглото, поне го прави както трябва. Един път седмично, по едно и също време. Например на гладно, след ставане, всеки понеделник. Другото е ала бала. Теглото се мени постоянно през деня. Ако изпиеш две бири ще тежиш 1 кг повече, но това не значи, че си качила един килограм. Същото важи и след интензивни тренировки, през които се потиш и “губиш” 900 гр. вода. Освен това още растеж и е нормално теглото ти да се увеличава.
Прави упражненията, които ти харесват.

30.12.13
23:40

ЛюбенК благодаря за информацията , знаех че трябва да се тегля сутрин . но не знаех за графика.Мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1