13.10.05
14:42
ЗДРАВЕИТЕ! ТОЗИ САИТ Е МНОГО ДОБЪР И АЗ ЛИЧНО МНОГО ГО ХАРЕСВАМ.ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЯКОИ КОИТО Е МНОГО НАВЪТРЕ В НЕЩАТА.АЗ НА 19 Г И САМ 182СМ И 90КГ. ТРЕНИРАМ ОТ ОКОЛО 8 МЕСЕЦА .ОТСЛАБНАХ ЗНАЧИТЕЛНО.НО СЕГА МИ ОСТАНА НАИ-ТРУДНОТО ДА ОФОРМЯ ТЯЛОТО СИ.ВЪПРОСА МИ Е ДАЛИ МОЖЕ НЯКОИ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ КАК ДА КАЧА В ГЪРБА И ДА СВАЛЯ В КРАКАТА И В ЗАДНИТЕ ЧАСТИ, ЗАЩОТО ТАЗА МИ Е ПО-ШИРОК ИСКАМ ДА КАЧА В ГЪРБА ЗА ДА ГО ЗАЛИЧА И АКО МОЖЕ И В ДОЛНАТА ЧАСТ НА ТЯЛОТО.АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ ИЛИ ПРОГРАМА БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВАМ ХИМИЯ А САМО ФИЗИКА ЩЕ МУ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН .БЛАГОДАРЯ ВИ :roll:
и аз съм като теб.Имам широк таз и отделно мазнинки.Сега наблягам на гърба доста и същевременно от време на време бягане и имам у дома едно такова.....дето стъпваш на него и се въртиш само до кръста не му знам името.И понамаляха да ти кажа. :lol:
Зада изчистиш задника прави супер сериа,тяга с прави крака и сгъване за задно бедро.много е ефикасно ако успееш да сачетаеш и с диета.За гарба гледаи да праивиш набирания ако можеш ако не пулдаун.според мен много добре става сериа набиране иведнага след нея гребане сштанга или дъмбел.пробваи може да имаа ефект