Голяма пoчивка

07.06.04
22:35

1.Сега покрай изпитите, които ми предстоят ще ми стане 1 месец без редовни тренировки  :x Ще имам възможност да тренирам само частично, най много по 2 пути в седмица, а може да има седмица без тренировко  :cry:  Кажете ако може как да предотваря спада на формата, в която съм ?После пак ли трябва да почвам сичко от начало?Тренирал съм около 3 месеца без да броим този гадим месец.

2.За да ни пускам друга тема  :wink:  ще ви попитам как може да си кача силата на канацка борба?Какви упражнения да правя?

07.06.04
22:52

1. Spored men 1 mesej bez trenirovki niama da e fatalno. Malko moje da pootslabne6 i da zagubi6 sila, no formata burzo se vuzvru6ta. Ako trenira6 i po 2 puti v sedmicata ne mislia 4e vuob6te 6te ima spad. Prosto se hrani dobre, po4ivai si i 6te zapazi6 postignatoto.
2. Za kanadskata borba ima niakolko temi. Tam pi6e6e da trenira6 predmi6nica, biceps i predno ramo. Tehnikata e su6to mnogo vajna. Ako ima6 priateli ili poznati, koito da sa trenirali gi pitai za razli4ni tehniki.
P.S. Li4no moe izobreteno uprajnenie, napodobiava6to kanadstata borba e na horizontalnia skripec. Zastava6 na kolene do taka nare4enata lodka i hva6ta6 s 1 ruka ru4kata i zapo4va6 da pravi6 povtorenia(bre kak se kazva6e tova, deto go durpame?-lost s tesen hvat? :) ) Malko e neudobno, no az si trenirah 2-3 sedmici i ve4e sum nai-silen ot klasa mi. Moje bi ne sum go izmislil az, no ne sum vijdal drug da go pravi. V niakoi zali ima specialni ma6ini, no sa riadkost.

07.06.04
23:05

Imashe navremeto edin film sus Silvestur Staloun mai se kazvashe “Na vurha”, abe tup obshto vzeto, ma tam batko vi Slay trenirashe po opisaniya ot gosin Muskula na4in sus skripec samodelka i se puneshe kato izrod ma posle gi naprai na pastet losite batkovci taka 4e ima rezon v iskazvaneto.

BA

08.06.04
21:03

За канадската борба се иска здрава китка преди всичко!! Ако нямаш здрава китка по-добре не се захващай. Защото до никъде няма да я докараш. Хубаво е да правиш с онези ръкохватки(гумени, пластмасови) те заякват много хвата, който е много важен при канадската борба.
Между другото канадската борба е силов спорт. И тя няма нищо общо с бодибилдинга. Ако искаш да тренираш сериозно канадска борба и да си здрав на канадска ти трябва повече сила, трябва да правиш най-вече базови упражнения и т.н. ТРЯБВА ДА ПРАВИШ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ. В нашата зала се провеждат тренировки за канадска борба и ги знам какво представляват. Но според мен си дръж на бодибилдинга тая канадска няма да ти помогне в дискотеката ;) (При бой).

09.06.04
00:13

Просто ше играя на канатска с един по голям и ми трябва още молко , за да го бия.Просто за това питах  :lol:

P.S. Bad^Boy сагласен съм, че bodybuilding помога за дискотеката(при бой  :wink:  )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1