Креатин + глутамин + мнооого протеин = 9кг. за 2 месеца

14.10.05
13:22

Здравейте в средата на август бях постнал въпрос за креатин- има ли полза и т.н.т. Та днес споделям резултати: 15 август - 85 кг, 13.10. - 94 кг. Нямам видимо натрупани сланини, направо съм доволен. Формулата беше следната ( поздрав на Антон, който ми даде съвета :)
Сутрин суруватъчен протеин + банан, креатин + глутамин, преди тренировка суруватъчен, след тренировка 5 супени лъжици декстроза (захарид подобен на глюкозата), суруватъчен протеин + креатин + глутамин, преди лягане млечно-яйчен протеин + банан. Пояснявам че сутрин взимам креатин + глутамин когато не тренирам. Иначе само след тренировка. Силица качих не много 10 кг. на лежанката, ама съм доволен. Хич не вярвам да съм качил 9 кг. вода, а? Ами това е...

Jack

Редактирано от head_hunter
Аз пък вярвам, че можеш да пишеш на кирилица
и предните ти постове го доказват!
Прочети правилата на форума и ги спазвай!
Всяко следващо мнение на латиница ще бъде изтривано!

SP

14.10.05
13:27

Е не 9 кила вода ама бая си се омазнил според мен не може да си качил 9 кила и само 10 кила от лег??! Аз като кача 2 кила качвам на лег 10 примерно ако не и повече!

14.10.05
15:07

За да си сигурен колко мускул си качил,изчакай месец да мине след цикъла и каквото остане това си качил!

14.10.05
15:29

Извинете за латиницата в предния пост. За омазняването - имам огледало и в залата и в къщи и мога да преценя кое е мас и кое мускул :) Все пак февруари бях 110кг и знам на какво приличах . А за водата - не знам - другия месец спирам 1 месец креатина па да видим

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1