Малко помощ

14.10.05
14:32

Значи проблема е, че съм болен и на антибиотици поне седмица, а ми се тренира сега вече като нямам температура и съм по-добре и въпроса ми е кога най-рано може да си продължа тренировките?

Винаги можеш да опиташ. Обаче ако установиш слабост, нежелание за тренировка, отпадналост, по - добре да направиш по - лека или да преустановиш тренировката.
В противен случай тренировката няма да ти попречи.
Антибиотиците сами по себе си нямат релация към тренировъчния процес, ако не вземаш и други медикаменти. Лично аз известно време взимах доста силен антибиотик заради болен зъб, което никак не ми пречеше да си тренирам.
Връзка с тренировката има по - скоро болестта и физическото състояние, Ако то позволява, тренирай си - защо не. Но се пази да не се простудиш изпотен или да не се претовариш болен.

14.10.05
23:50

[quote author=“raiders”]Значи проблема е, че съм болен и на антибиотици поне седмица, а ми се тренира сега вече като нямам температура и съм по-добре и въпроса ми е кога най-рано може да си продължа тренировките?

Когато си готов... физически, не психически. Щащото психикато може и да те поизлъже. ;)

Щом си имал сериозни проблеми със здравето навлизай постепенно. Иначе просто е абсурдно. Вчера с треска, утре на скриеца за гръб...  така де...

Поздрави

15.10.05
00:04

Благодаря за помоща значи чувствам се добре вече 3 ден иначе имах малко температура във вторник и зачервено гърло това е мисля утре да потренирам леко и ще видя ако се чувствам пак добре физически продължавам напред :D

_P

16.10.05
14:12

Аз сам на 13 години и искам да знам дали нещо ми пречи или нещо може да ми стане като вдигам тежести плс кажете ми

16.10.05
14:51

“Търсене”, “Търсене” и пак “Търсене” ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1