testosteron

Темата е заключена.

14.10.05
15:11

Здравейте, много спешно ми е необходим ТЕСТОСТЕРОН, но на таблетки не е за тренировки - за лечение! Моля Ви ако имате информация - споделете!
Дадоха ми няколко имена : Restandol, Undestor, Omnandren, Proviron или какъвто и да е тестостерон на таблетки.
Благодаря Ви!

Редактирано от head_hunter
Добре дошъл във форума!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
Пиши на кирилица!

HE

14.10.05
15:25

Добре дошъл във форума!
Този който ти е дал имената на тези медикаменти не би ли трябвало да ти напише и съответната рецепта за тях?
Ако имаш в действително здравословен проблем и необходимост на тестостерон отиди на лекар, а недей да прилагаш самолечение - тези медикаменти които си посочил не са Аспиринчета!
Омнадрен-а не е орален тестостерон а инжекционен - прилага се интрамускулно!

Към останалите пишете си, но да не виждам телефони, адреси на електронна поща, линкове към места за продажба на забранени медикаменти - иначе ще последват санкции!

15.10.05
13:29

Благодаря ви за отговора, не става въпрос за самолечение/дори не бих си го помислил/и щом не е за тренировки може би се досещате за какво е - идеята на лекарят беше да не ме дупчат, а да пия таблетки/с таблетки лечението ще бъде плавно, а не като с инжекции големи дози наведнъж/.
И понеже знам, че хората, които тренирате сте запознати с тези неща-питам вас.
В никоя аптека няма Тестостерон на таблетки- предлагат само Omnandren, който ми остава и единствената възможност
Благодаря Ви!

KP

18.10.05
11:13

[quote author=“ashe”]Благодаря ви за отговора, не става въпрос за самолечение/дори не бих си го помислил/и щом не е за тренировки може би се досещате за какво е - идеята на лекарят беше да не ме дупчат, а да пия таблетки/с таблетки лечението ще бъде плавно, а не като с инжекции големи дози наведнъж/.
И понеже знам, че хората, които тренирате сте запознати с тези неща-питам вас.
В никоя аптека няма Тестостерон на таблетки- предлагат само Omnandren, който ми остава и единствената възможност
Благодаря Ви!

Смени лекаря... щото ако това което разправяш е истина не знам кой от двамата ВИ е по-голям балък. Тоя лекар дето тръгнал да търси Таблетиран ТС или ти дето си решил да питаш някакви хора във форум, които според тебе са по компетентни от лекар.
но да не офф-топим:
Според drugs.com
има инжекционнен и такъв дето се дъвче като дъвка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1