тежести за тялото

14.10.05
15:18

някой знае ли откъде мога да си взема от онези тежести,който се носят на китките,на глезените и на тялото?ако може адрес на магазина и някакви ориентировъчни цени.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

14.10.05
15:23

В  МЕТРО съм виждал такива.

14.10.05
18:04

а някъде другаде има ли?ако някой знае да даде адрес плс.

14.10.05
19:14

Има такъв магазин до площад Македония.
Мисля че улицата беше “Алабин”...но не съм сигурен.
Има 2 магазина 1 срещу друг от двете страни на улицата, нещата са евтини, има футболни и баскетболни екипи, боксови круши, дъмбели и т.н.

14.10.05
19:22

знам го да.алабин 12 е номера.мерси много :) все пак някаква приблизителна цена можеш ли да дадеш?5-10-15 лева?

14.10.05
21:23

ти пък всичко на готово искаш  :wink:
отиди разходи се малко поинтересувай се и накрая да вземеш да дадеш инфо кое колко е, че и аз имам нужда от някои неща  :wink:

largozol

14.10.05
22:18

А мога ли да попитам с каква цел се носят тея тежести?

14.10.05
22:34

[quote author=“largozol”]А мога ли да попитам с каква цел се носят тея тежести?

и аз това щях да питам, ама нали се правя на компетентен  :wink:

15.10.05
00:48

предполагам за упражнения със собствено тегло,от гледна точка на удобството(и ефективността)

15.10.05
00:55

ами аз ще скачам на въже докато ги нося и други работи.предимно се използват докато тичаш скачаш и тн.не съм много сигурен.но иначе аз за тичане и скачане на въже ще ги ползвам.принципно баща ми ми е казвал,че преди като е тренирал волейбол като малък и са ги натоварвали с такива тежести,ама доста тежки и ги карали да прескачат препятствия и да правят дълги кросове.после като свали тежестите направо лети :) пък и смятам че редовната употреба ще доведе до по-голяма бързина :) а за упражнения със собствено тегло :? може би за набирания.за друго нз.

15.10.05
10:48

Използват се за тичане, скачане, набиране...
А цена точна немога да ти кажа...последно като бях ги гледах само(преди 4-5 месеца), щото търсих тежести.
Иначе лостове са скъпи, поне според мен...но другите неща са ефтини.

15.10.05
11:06

www.bgmaps.com/ от тук насетне ако стане въпрос за някое магазинче къде се намира можете да ползвате този сайт, страшно удобен е !
А за темата, в на Ицо залата(Т-Рекс) има такива тежести и ги ползвах, ползвах ги за вдигане на крака от вис...но ся си правя вдигане на крака от лег щото ми е по удобно...
Виждал съм жени/момичета да правят упражнения с тея тежести, подпират се до някоя стена и си вдигат крака настрани. Или застават на 4 крака и си вдигат високо единия(това е за дупе женско упражнение :)
Надявам се да съм помогнал !

01.10.06
16:41

Видях днес  тежести за тяло в един магазин - 2х3кг  за 8лв  добра ли е тази цена за такива тежести ?

Sportex

01.10.06
16:55

[quote author=“Mushmurok”]Видях днес  тежести за тяло в един магазин - 2х3кг  за 8лв  добра ли е тази цена за такива тежести ?

Да, много е добра. Аз знам 2 Х2.5 за 18лв.

01.10.06
18:14

В метро има.Аз съм виждал 1-ин ентусиаст да тича с гума на кръста.Тва според мен е за борци,боксьори,трибоици....Струва ми се че само силата можеш да си увеличиш с тях,едвали ще направиш мускули :?

01.10.06
22:04

Незнам дали за това ще ги ползваш, но избягвай да правиш движения с голяма амплитуда /ротационни и махови примерно/ с такива тежести. Ако тръгнеш да правиш дълги серии с махове за ръце ще си луд късметлия ако не си изпокъртиш ставните връзки.

Изобщо допълнителна тежест, трябва да се внимава как се ползва.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1