Как се храните когато сте заети през целия ден

14.10.05
18:05

Това е въпрос на който много хора неумеейки да си отговорят се тъпчат с разни боклуци,полуфабрикати,сандвичи и т.н.Идеята ми е (и дано се подеме с охота,ако ли не здраве да е :) ),всеки който успява да се справи с тази дилема нека сподели.А именно,как и какво ядете когато сте през целия ден на работа,училище или на лекции...Не крия,че понякога и на мене ми е трудно,а бананите и киселото мляко което продават в близкото магазинче са твърде недостатъчни за нашите нужди.На мене рядко ми се случва да си нося храна от вкъщи,което май е единственото рационално решение.Ще бъде интересно да споделите и вашия опит и лично решение на проблема.

SL

14.10.05
18:41

Сутрин хапвам един тостер с пилешко, защото няма какво друго да се яде в паузата между упражненията ( студент съм ). Към 11се ходя в стола и ям пилешки пържоли и мюсли и тва е...А ако има голяма опашка пак ям някъв боклук, но просто няма начин деа... И с тоя пилешки грип голяма дандания

RE

14.10.05
18:48

даскалото е до нас и в голямото междучасие си идвам да ям
но като ходя на официални места си земам от онея вафлични на нутрим с по 35 грама протеин и 30 грама въгл и някой друг кроасан.(вафлите са малко скъпи и набутвация ама са супер удобни)

14.10.05
18:54

“Към 11се ходя в стола и ям пилешки пържоли и мюсли и тва е.”

Ама то във вашия стол и пилешко и мюсли ли сервират.Да идвам и аз там да ям тогава :o

RO

14.10.05
19:49

Ами аз преди да тръгна от нас ям. После в голямото ни междучасие ям 1 кисело мляко , малко по късно си зимам 30 грама протеин (pro gold90), а през второто голямо зимам ориз с пилешко. Но скоро тоя ориз може да го спра , от китайския е и има савсем малко месце , а и ориза е леко запържен и тва ме дразни.

5C

14.10.05
21:35

Ами аз си нося в даскало...иначе,даскало ми е далече и не става да хапвам вкъщи.С времето се свиква да си носиш храна :)

SP

14.10.05
21:45

Ами пичове и аз съм на даскало ама вижте кво правя от две седмици:
Отивам точно преди даскало и си купувам 0,5кг готов ориз със зеленчуци-1лв 0,5кг :),две кисели млека,и някакви фъстъци
Взимам си и пържола(вакуумирана от нас)
и храната за даскало ми е готова
А и две бананчета ям за десерт след едното от яденетата
:)
Тва е :wink:
срам не срам в даскало трябва да ям:)

14.10.05
23:07

[quote author=“RED_WOLF”]даскалото е до нас и в голямото междучасие си идвам да ям
но като ходя на официални места си земам от онея вафлични на нутрим с по 35 грама протеин и 30 грама въгл и някой друг кроасан.(вафлите са малко скъпи и набутвация ама са супер удобни)

Ам можеш ли да ми кажеш оринтировачно колко пари са?Щот в сайта на нутрим не намерих цена

14.10.05
23:13

2.50лв
:arrow:  :wink:

15.10.05
01:29

ми нося си 1 кутия ориз с месо или някаква друга манджа от вкъщи и си ям през 2 часа в стола с минерална вода.Като свърши 2 кисели млека и това е.Това е най-рационалното решение.Правя го не само щото е полезно за спорта,но и защото просто съм свикнал и съм ГЛАДЕН.Минат ли 2 часа и коремът почва да се обажда.

15.10.05
09:03

Аз пък в нас ям около 80-100гр. овсени ядки в 1кисело мляко+1банан пасирам киселото мялко и банан и заливам овеса чакам 20мин да се накисне и става прекрасно на вкус, тва ми е преди да трагна на даскало коло 7:10 ! После на даскалото идва проблема  ям 70-80гр. леблебия и ако имам възможност пия 1кисело мляко дееба тва да даскало разваля ми цялата работа, нз вие сте харни момчета в големите градове ми аз съм от едно градче(село) дето има 2у-ща  абе,долна история ако зема да си нося храни от нас така ше ми се базикат че ша ма наврат в кучи газ абе кофти работа ама засега карам на тва ! И вече като се прибера ям 1пилешка пържола с 2-3филии хляб бонус за обяд и така нататък !

15.10.05
13:24

[quote author=“Kang”]Аз пък в нас ям около 80-100гр. овсени ядки в 1кисело мляко+1банан пасирам киселото мялко и банан и заливам овеса чакам 20мин да се накисне и става прекрасно на вкус, тва ми е преди да трагна на даскало коло 7:10 ! После на даскалото идва проблема  ям 70-80гр. леблебия и ако имам възможност пия 1кисело мляко дееба тва да даскало разваля ми цялата работа, нз вие сте харни момчета в големите градове ми аз съм от едно градче(село) дето има 2у-ща  абе,долна история ако зема да си нося храни от нас така ше ми се базикат че ша ма наврат в кучи газ абе кофти работа ама засега карам на тва ! И вече като се прибера ям 1пилешка пържола с 2-3филии хляб бонус за обяд и така нататък !

Е,ми то и аз съм от градче с 2 училища и уча в съседно,с 5 у/ща,обаче пак съм единствен,който си носи хапване.Не знам какво си мислят другите,не ме и интересува.Пред мен обаче никой не е казал-че съм “смешник” или нещо подобно.Ти от къде си-пиши лс ако искаш.

15.10.05
16:16

Братле, храната по кутии и така, иначе не става! Особено ако си на диета.
Губя по един час за готвене всяка  вечер и после по кутиите :)

LA

15.10.05
18:12

[quote author=“Sparkito”]Отивам точно преди даскало и си купувам 0,5кг готов ориз със зеленчуци-1лв 0,5кг

Я кажи как става тоя номер?!

Аз лично съм на у-ще следобед и гледам да компенсирам с 3 хранения до обяд..Иначе в у-ще ям банани,фъстъци,кроасани,тук - там някой дюнер...Много и мене ме обърква това школо маааму деа!

SP

15.10.05
21:58

Ми така отивам и там има готвени храни готови и и казвам на продавачката 0,5кг ориз и тя го слага в една кутия пластмасова и съм аз човека:)

RO

16.10.05
11:11

ХРаната от вкъщи това е истината.

FI

21.10.05
16:53

И аз на даскало си носех “хранителна кутия” и в голямото сядам на чина и ям. НО аз бях нищо, щото имах съученици, които вадеха ракия и кисели краставички

SE

22.10.05
12:32

Манджата от вкъщи  :lol: Това го казаха повечето тука..Понякога на мен не ми стига и си взимам нещо допълнително от магазина това е

MJ

23.10.05
11:54

вафла на нутрим,whey protein
може с някакви фъстъци да я комбинирам
иначе гледам да си взема хамбургер с пилешка пържола

B_

23.10.05
16:09

много удачен вариянт е ориза с пилешко от китайския ресторант около 3 лева 1 кило  :shock:  :wink:

MJ

23.10.05
20:20

и колко притеин има в тая шитня????

26.10.05
11:39

30 ГР

FI

27.10.05
12:26

[quote author=”Питона”] По-хубаво от това да имаш персонален треньор, зраве му кажи

да имаш персонална треньорка

DU

31.03.06
18:20

закусвам в нас 50 гр овесени ядки с мляко и тръгвам за даскалто после след 3 - 4 часа си взимам кисело мляко от близкото магазинче преди трен шоколадче 40 гр и такa…..

03.04.06
10:13

[quote author=“DunevmotorSport”]закусвам в нас 50 гр овесени ядки с мляко и тръгвам за даскалто после след 3 - 4 часа си взимам кисело мляко от близкото магазинче преди трен шоколадче 40 гр и такa…..

Ако искаш да имаш напредък трябва да си промениш режима на хранене :!:
Хора не мога да ви разбера , щом пишете в този форум значи все пак малко сте чели  това онова , а се храните като бебета , ами че сина ми който е на 4 г. има по-вече белтъчини до обяд отколкото ти :lol: .

DU

03.04.06
15:26

Еми на какво да наблегна?

RE

03.04.06
15:30

[quote author=“DunevmotorSport”]Еми на какво да наблегна?

Добре е , че ядеш овесени ядки.Проблема е, че ядеш много малко.Напълни си една купа хубаво и си хапни като хората.

DU

03.04.06
16:07

Значи 100 - 150 гр ;).Значи смятах че на 50 гр ов ядки хранителни стойности са: 197 ккал. ;6.5 гр. белтъчини; 3.75 гр. мазнини; 33 гр. въглехидрати

04.04.06
09:41

[quote author=“DunevmotorSport”]Значи 100 - 150 гр ;).Значи смятах че на 50 гр ов ядки хранителни стойности са: 197 ккал. ;6.5 гр. белтъчини; 3.75 гр. мазнини; 33 гр. въглехидрати

В идеалния случай (ако не пиеш протеини ) сутрин веднага след като станеш разбий 5-6 белтъка с 200мл мляко в пасатора и го изпий , след половин час изяж овесените ядки , и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди тренировка с киселото мляко вкарай и поне 100гр пилешко - направи си сандвич с черен хляб. А за след тренировка би трябвало да знаеш...., ако не чети :)

RE

04.04.06
10:43

[quote author=“red”]

В идеалния случай (ако не пиеш протеини ) сутрин веднага след като станеш разбий 5-6 белтъка с 200мл мляко в пасатора и го изпий

Яйцата задължително да са сварени.Не рискувай със сурови.

07.04.06
10:52

[quote author=“realityman”][quote author=“red”]

В идеалния случай (ако не пиеш протеини ) сутрин веднага след като станеш разбий 5-6 белтъка с 200мл мляко в пасатора и го изпий

Яйцата задължително да са сварени.Не рискувай със сурови.

Аз да съм написал някъде  да са сурови , просто белтъците като ги разбиеш ги пиеш на един дъх и си готов , а ако се мъчиш да ги дъвчеш ще ти дойде малко нанагорно :lol:

11.04.06
23:26

ами у аз като пове4ето мом4ета от форума храната в кутии и на работа си похапвам на всеки три 4аса ина4е няма друг на4ин

17.04.06
21:10

Сутрин 7:00 - 120-150гр. овесени ядки;прясно мляко350мл.;1-2 цели яица
10:00 -Един голям сандвич с шунка и кашкавал
12:30-След като се прибирам от даскало хапвам стабилно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1