14.10.05
21:18
с какво ми бихте препоръчали да чистя мазното ако може да не надвишава 150 лв за целият цикъл ?
Мазно не се чисти със стероиди. Чисти се с диета + кардио. Стероидите само могат да ти помогнат, но ефектът ще е нулев ако не спазваш горенаписаното. Иначе съм чувал, че winstrol помага в период на чистене.
14.10.05
23:42
чувал съм от много хора че има и стеройди за релеф което е същото
винстрол и още нещо един мой приятел със строга диета хем качил 3-4 чисти кила хем свалил около 10 кг мазно
с кое е най добре да се съчетава винстрола и все пак колко парички ще ми излзне ако направа цикъл?
14.10.05
23:44
ами всички видове стромба помагат за топенето мазнините и покачване на мускулна маса хексаболана също ам се пак наи важна е диетата
15.10.05
11:03
горе долу колко кинти ше струва ??
15.10.05
20:26
ами комбинацията на винстрол и хекса ще е по-скъпа от сумата която си заделил,аковместо винстрол е станозолол на тбл. може и да испееш да се вместиш в 150
15.10.05
20:29
ами чист винстрол защщо не може да се приема?
15.10.05
23:56
Винстролът не топи мазнините!!! Той само помага да запазиш мускулите от разпад по време на диетата. Може и ефедрин и кленбутерол да пиеш заедно и пак да не изчистиш, ако се тъпчеш с боклуци. А иначе от към пари-станозололът ще ти излезе и под 100 лева.
16.10.05
22:52
Кленбутерола при мен показа завидни резултати...5кг мазнина за 20 дена...като се има предвит че не съм спазвал диета а леки ограничения само...и с около 30 мин кардион след тренировка :D
Прав си! Само да уточня, че трябва да се внимава при употребата на двата препарата защото ако човека има високо кръвно може да има големи проблеми със сърцето! По-добре само едното от двете, според мен клен - Лично мнение!
Е, като стана въпрос за цикъл се подразбира цикъл със стероиди. Иначе и аз съм за клен шот съм го ползвал и останах много доволен. Ефедрин още не съм ползвал, а и не бързам много, имайки предвид, че е подобен на амфетите. Само да уточня - ефедрин и клен не се взимат заедно. В дните, в които не се взима клен се взима ефедрин и обратното. За другото YODA е прав.
Така може ли? Не вреди ли много? Не знаех за такава комбинация!
Ами за вредата не смятам, че има две мнения. Няма как да е полезно просто имайки предвид как действат на кръвното, на сърцето и т.н. За т’ва и всеки си решава за себе си дали си струва. Да, ако си решил да взимаш и двете не се взимат едновременно, а по този начин.
18.10.05
17:46
[quote author=“select”]бате висок съм 175 , 17 год и 2 год стаж залата
това съм аз
ко ше кажете за диетката посочена горе
Екипът на bb-team.org не толерира употребата на забранени медикаменти от малолетни и непълнолетни!