171см,62кг,14 години

MA

16.10.05
15:14

хора кажете ко да ям да ка4а маса даите някяква програма плс

RO

16.10.05
17:24

Явно някой хора няма да спрът да питат този въпрос. Омръзна ми да виждам все нови и нови теми по тоя въпрос. На мен като ми трябваще диета сам си я търсих и направих.

1.8 часа 180гр овес с прясно или кисело мляко, 2 белтъка и един жълтък 2 филии пълнозърнест хляб

2. 11часа 150грама извара с две филии хляб пълнозърнест 2 банана

3. 2 часа 200 грама ориз и 200 грма месо (пиле риба телешко) 2 фили хляб пълнозърнест 2банана

4. 5 часа 5 белтъка и 1 жълтък 1- 2 филии хляб 2 банана

5. 200 грама месо (риба телешко пилешко) 200 гр картофи и зеленчукова салата 2 банана

6. Плодова салата

Преди лягане ако искаш протеин на nutrim pro gold 90

Това е не знам дали ще се намери някой друг да ти пише диети. Усепх!!

16.10.05
20:35

хах Абе това си е строго индивидуално :wink:  зависи от метаболизма от харанене и т.н. мен ако питаш изгради си режим на хранене който да го спезваш наблегни на обичаините храни картофи ориз мляко и прочие както каза Rock_acdc във форума е исписано доста за това и няма нужда да пускаш излишни постове  :)  :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1