Как се смята % мазнини в тялото ?

SE

17.10.05
21:56

бихте ли ми обяснили че само аз не знам как се смятат и искам да разбера ?

17.10.05
22:56

не може ли да погледнеш 1 тема по надолу :!:
http://www.he.net/~zone/prothd2.html

18.10.05
15:01

тая таблица и всички останали са жив ташак! Примерно моя корем е подут, защото се тъпча много и преяждам обаче въпреки тва ми се виждат плочките в отпуснато състояние...и като напиша 84 талия излизат 13 % мазнини....а в действителност са по малко. мисля че ме разбрахте

18.10.05
17:48

Ами иди в институт тогава щом искаш с точност до процент ама ще те поизпържат с кинтите, иначе има кантарчета (с по голям процент грешка) дето ще ти свърши работа

18.10.05
20:23

аре кажете каде в софия има мерене на сносни цени

22.10.05
07:52

[quote author=“xtasss”]аре кажете каде в софия има мерене на сносни цени

В темата “9% мазнини...” в раздел “Общи теми” NiksuN дава адрес на една такава клиника.

MJ

22.10.05
12:49

на пиротска ми ги измериха за 3 лева,с някакво устрйство дето го хващаш,сигурно с тока дето е:)
ама не знаех колко кг съм точно,и ме изкара с 9,5%мазнини,ама съм по-малко:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1