San Tight

MA

19.10.05
14:39

тай като реших да премахна още малко от мазнините си порачах този fat berner - San Tight, тук има информация за него

http://www.bodybuilding.com/store/san/tight.html

само , че на англииски, не зная дали е популярен в България. Та въпросът ми е - На опаковката пише 3 капсули със закуската и 3 капсули 30 мин преди тренировка с 6 часа между приемите, до тук добре, обаче като четох указанията в сайтовете, включително в този по-горе, навсякаде пише 1 капсула на ден и 24 часа между приема. Все ми се струва, че има разлика между 1 и 6 капсули на ден, та ще се радвам някой ако може да даде савет.

Ще съм много благодарна ако можете да ми дадете съвет, че от утре да започна да го пия.

Малко инфо за мен
47 кг., 160см, 27г. тренирам по приграма от вашия сайт за изгаряне на мазнини, престраших се да вляза в залата с огромните батковци дето дигат големи тежести и те като видяха, че зная какво правя там се отпуснаха даже помагат, програмата ми е 3 дневна като съм включила 3 дни плуване между тренировките и един ден ПОЧИВКА  :D Май ще ми трябва нещо за по бързо възстановяване на мускулите, че ми се струват претоварени. напоследък се забалявам да си планирам дневното меню. Психически се настройвам да започна да закусвам, но все отлагам за утре, имам един грях сутрин кафе с обезмаслено мляко и захар, но мисля че за сега не е фатално.

03.11.05
03:44

Здравей,
едва вчера обърнах внимание на този продукт понеже продадох един.Ами състава му може би най-много се доближава до старите ефедринови формули.Плюс това човека който си го купи беше лекар и ми каза че именно затова и той се е спрял на него и го взима постоянно в последните няколко месеца.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1