Нуждая се от съвети за подходящ хранителен режим.

19.10.05
17:14

8) Последната ми тренировка за гърди и бицепс беше ужасна!Значи стана така че се чувствах уморен!Обичаините кила ги вдигах 6 пъти а нормално 10-12 пъти!Не чувствах умора в мисколите а в костите!на другия ден имах трицепс и гръб вдигах всичко нормално но пак се чувствах отпаднал 8) Аре помощ!

19.10.05
17:32

E какво точно искаш да ти помогнем? Повече почивка и повече ядене. Разбирам, да беше постоянно, но ти тук за една тренировка се тревожиш! Не може всичките ти тренировки да са на максимум, ще имаш и слаби такива.

А и самият факт, че тренираш гърди и бицепс и на другият ден гръб и трицепс води директно до претоварване, според мен.

19.10.05
18:38

8) Не води до това защото не знаеш програмата ми!Имах предвид да ми кажете храни за ободряване и енергия!

19.10.05
20:01

————-
Занапред ще ви помоля първо да обмисляте въпросите си и тогава да пускате тема, за да нестава подобно разминаване! Старайте се и заглавието на темата да отговаря на питането ви.
Mr_Muskul
————-

20.10.05
07:57

И аз съм имал такъв проблем.Така стана,защото не спях достатъчно и ядях по-малко въглехидрати.
Кажи как се храниш и по-колко спиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1