19.10.05
18:13
Здравейте.Имам нужда от помощ!Аз сам на 14 години и тежа 45 кила.
Искам да отслабна,да стопя мазнинки.Проблемните ми зони са корема,ханша и дупето.Значи да ви питам всеки понеделник ходя на аеробика и на латино танци,вав вторник на тае-бо,в сряда на аеробика,в четвъртък на аеробика и тае-бо и петък на тае-бо.Избягвам сладкото(т.с. не ям) и жсеки ден правя по 100 коремни преси и некви други упражнения.Искам да ви питам как мога да премахна коремчето и тластинките без да бягам(защото е адски студено) и дали са достатъчни тези тренировки???Много Ви се моля помогнете ми.!!!!!!!!!!!!!!!!
19.10.05
18:47
Тренировките които правиш са ти напълно достатачни.Избягвай мазните храни :!: Не прави всеки ден по 100 коремни преси Прави например понеделник 3 серии по 30 и в петък пак 3 серии по 30.Просто трябва да си направиш някаква ниско въглехидратна диета и резултатите няма да закъснеят прочети в сайта има точно това от което се нуждаеш :wink:
19.10.05
20:17
В никакъв случай не се заемай с гладуване, а с правилно хранене. ИНаче са супер тренировките , ако искаш вкарай и вело :) УСЕХ
Ми според мене даже са предостатъчни.Как може да тренираш толкова много неща без да ти писва :shock: Досега би трябвало да си изпаднала в безтегловно състояние от толкова много тренировки. :D
20.10.05
12:51
Мерси мнооооого!!!!!!! :D