25.10.05
20:08
лоло ли си льольо ли си порастни първо малко и тогава почвай да се заяждаш,не си мисли че кат ходиш две седмици на фитнес и пиеш амино 4800 и си супер мен.
Виж мойто дете знам още си млад и зелен изпълнен с енергия и си мислиш че света се върти около тебе.Ама живота е друг и дет се вика ако до 18 не ти дойде акъла няма ти дойде след тва.Така че поживей още някоя и друга годинка па мое ти дойде нещо в кратунката и после и ти ще си се смееш на глупостите дет си ги писал.И един съвет недей да дигаш тежести ще се повредиш бре момче на 13 си още :wink:
25.10.05
21:10
[quote author=“lololo”]8) 1-во не ходя от две седмици!2 Виште бе хора той се заяжда що ме псува!Да аз съм малък ама братовчет ми ще ме защити не се безпокйте на него му предложиха да стане култорис!А ви ще оставите ли да ве псува а ! 8) много асно че ще му отвърнете!
1.Може да си обърнеш някакво внимание на правописа си,не да обиждаш тия,които ти помагат.По-добре недей с тоя децки акъл да пишеш във форума.
2.Къде си видял да псувам?
3.Говоря ти толкова спокойно,защото не искам да падам на нивото ти нито искам да продължавам спора.
4.Когато ме стигнеш тогава можеш да се замислиш дали ще ми говориш както искаш.
5.Няма да ти отговарям повече.
lololo ако не знаеш в Пловдив имат едно обръщение типично само за там-майна.той не те е обиждал а се обърнал с майна към теб.помисли малко и ще разбереш :wink: а и 13 си още много малък(както физически така и психически)че да се караш и обиждаш по-големи.а енергията в теб вместо да псуваш тук я използвай и по-добре направи 200лицеви :wink:
8) Ей ти без автара хаха!Абе казвам че оня другия ме псува бе ее не ти! :wink: !Ей Azrod добре извинявай ама не обичам да ми викат ‘майната ти’!Просто се дразня като ме псуват затова така избухнах!И така пичове аре който има да казва нещо да говори по темата не за глупости!
25.10.05
21:37
Аз в тази тема не видях нищо сериозно.Още първият пост предраполага за “говорене” на глупости.
Вие си говорете аз отивам ся да си лягам, че за здраво тяло трябва и здрав сън :P