Експлозивна новина Super amino 4800 са супер!

Прескочи до:

19.10.05
19:55

Пичове добре че ги взех! за маса качих вярно но има нещо по хубаво!взимам ги от половин месец 8) от последния месец и половина сам качил 1.6 см това е супер за 44дена е невероятно че аз за месец качвах по 0.8см.това е за месец и половина повече от см. и половина 8) !без да ви лъжа говоря сериозно! е да знаех да ди взимам от бебе! 8).Извинете ме че не ви казах че сам качил тези см на височина!

19.10.05
21:16

Искаш да кажеш,че си пораснал на височина?
А ти откъде знаеш,че преди си растял по 0.8см. на месец.

19.10.05
21:36

еми мерих се през ваканцията!Тогава аз раста най-много защото спя доста време а сега по 7-8часа! 8) Пич повярвай ми аз съм много честен човек също така препоръчвам и на другите да пият тези амино!

19.10.05
22:01

Само не разбрах защо реши, че си порастнал от тях?

20.10.05
00:13

Бе зарибява само  :wink:  Нали тук болна тема е ръста и лесно може да се възползва от това.

20.10.05
07:40

Ми по принцип е възможно да ти помогнат да растеж, ама чак пък толкова.
На колко години си?
Как ги пиеш?

SE

20.10.05
10:53

кфа цена са и от каде си ги взел
а силата как е дават ли ти енергия ?

20.10.05
11:00

Е как да му дават енергия бе?
А иначе като цена -  22.50лв. 110 хапа.
Има ги в SNC-то.

Да порасне на височина от амино? Уооо .. трудно за вярване. Тука дето сме вземали по 8+ тряа сме ебати баскетболистите  :shock:  :P

20.10.05
14:54

[quote author=“lololo”]Пичове добре че ги взех! за маса качих вярно но има нещо по хубаво!взимам ги от половин месец 8) от последния месец и половина сам качил 1.6 см това е супер за 44дена е невероятно че аз за месец качвах по 0.8см.това е за месец и половина повече от см. и половина 8) !без да ви лъжа говоря сериозно! е да знаех да ди взимам от бебе! 8).Извинете ме че не ви казах че сам качил тези см на височина!

Това си е чиста заблуда.Сигурно си във възраст когато растеш.Ако е така състезателите да са около2,5м....няма лошо трябва и малко майтап да има,ама изобщо не си вярвай :wink:

20.10.05
15:37

1На 13 съм 1.72 см съм и ви казвам че така не съм растял взимам ги всеки ден по 2 ! 8) 2повярваите не ви лъжа как да ви го докажа бе хора как аз да лъжа точно за текива работи не лъжа!3 Ти с автара на червеи не ти дават нито грам енергия!Засичал съм за другите години но така не съм порасвал!И не е от побертета повярвите ми!Еми защо мисля че е от тях е как да не мисля като преди 2месеца се мерих и не качвах толкова!И освен това на всеки се отразява различно аз знам друг които взима ама почти не расте той е в 10клас! незнам ама не ве ебавам о 8) !ако имате още въпроси ме питйте!

20.10.05
16:01

За 13-те ти годинки веднага се сетих че си въобразяваш.Направи експеримент.Спри ги тези амино и без това натая крехка възраст не ти трябват и се мери.Да видиш че сме прави

20.10.05
16:14

ми то и аз лятото порастнах за 2.5-3 месеца с около 7-8 см.Без да съм зимал нищо освен протеин.И значи че съм порастнал от протеина ,не просто на мен сега ми е времето да раста

20.10.05
16:24

[quote author=“lololo”]1На 13 съм 1.72 см съм и ви казвам че така не съм растял взимам ги всеки ден по 2 ! 8) 2повярваите не ви лъжа как да ви го докажа бе хора как аз да лъжа точно за текива работи не лъжа!3 Ти с автара на червеи не ти дават нито грам енергия!Засичал съм за другите години но така не съм порасвал!И не е от побертета повярвите ми!Еми защо мисля че е от тях е как да не мисля като преди 2месеца се мерих и не качвах толкова!И освен това на всеки се отразява различно аз знам друг които взима ама почти не расте той е в 10клас! незнам ама не ве ебавам о 8) !ако имате още въпроси ме питйте!

Естествено, че не си растял досега толкова бързо, сега навлизаш в пубертета. Повечето ми познати точно на тази възраст израстнаха най - много, някои даже с по 10 - 15 см за година, без да тренират и без да взимат нищо!
И защо реши, че не е от пубертета, а от някакви си аминокиселини?
Хубаво че растеш, ама аминокиселините нямат нищо общо с това.

20.10.05
18:44

Ти да пораснеш с 8 см за 2.5 месеца не лъжи аз ръста толкова за 1 год!И в побертета не се влиза за месец!А и един груг каза че е на 23 год. и като почнал да взима амино пораснал ощ малко ! той ми писа в една от другите теми и все пак повйрвайте ми!

20.10.05
19:52

Защо да не е възможно да расте от аминокиселините.
Глицин,Глутамин,Аргинин,Орнитин,Лизин, помагат за отделянето на хормона на растежа.Мисля че и Валин,Левцин и Изолевцин също имат някаква роля в отделянето на хормона на растежа.Затова мисля,че може би е възможно.
Растежа на височина при човека продължава до 25години некъде.При някои може и по-рано да спира.След това дори и да си инжектираш хормон на растежа пак няма да пораснеш просто,защото мозъка казва на тялото,че този процес(растеж)е завършил.

SE

20.10.05
21:32

глей ся знам че е е почти невазможно да стана по виском ма
поне за маса и сила стават ли ?

20.10.05
21:49

Еи BabaVanga мерси че си на моя страна малко или много раста от тях! Нали е мое тяло и аз си  усещам!

SE

20.10.05
22:17

лоло би ли ми казал колко кила и с колко качи силата тфа ме вълнува най много от всичко щото ся пия амино монстер на универсал 2700
тия по добри ли са от тях ?

21.10.05
00:16

[quote author=“lololo”]Ти да пораснеш с 8 см за 2.5 месеца не лъжи аз ръста толкова за 1 год!И в побертета не се влиза за месец!А и един груг каза че е на 23 год. и като почнал да взима амино пораснал ощ малко ! той ми писа в една от другите теми и все пак повйрвайте ми!

Мои познати са растяли с по 10 - 15 см за едно лято ;)
Според мен, ако наблегнеш на качествената храна ще растеш много по - бързо, отколкото от някакви аминокиселини!

21.10.05
14:30

8) Виш са пич разликата в силата е малка но си чувствам мусколите по трърди  и в обиколката на бицепса съм качил 0.5см!В фитнес залата шефа каза за Super Amino 4800 че са най-добрите има и на Универсал2700 но той каза се супер амино са най-хубавите и най-силните ! 8) .Послушай ме и си ги взимай! 8)

SE

21.10.05
15:56

ми сигорно ще си ги взема а по колко се пият преди и след тренирофка

21.10.05
21:34

ЕМИ ПИЧ ВИШ СА АЗ ГИ ВЗИМАМ ПОЛОВИН ЧАС ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА ПО 2ХАПА! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА СИ ЯЛ ЩТОТО ВМЕСТО ЗА МУСКОЛНА МАСА ТЕЛОТО ТИ ЩЕ ГИ ВЗЕМА ЗА ДРУГИ РАБОТИ!зАТОВА ТРЯБВА ДА ЯДЕШ ЯДЕНЕ С ПОВЕЧЕ  КАЛОРИЙ!МИСЛЯ ЧЕ ТАКА БЕШЕ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ПРОВЕРИ http://www.bb-team.org/stuff/000120.php!Ако имаш още въпроси ме питай!

SE

21.10.05
22:42

знам че вече ставам нахален ма по малки расфасовки има ли ?

22.10.05
09:44

не ставаш нахален бе пич та нали затова съм пуснал тази тема ! И ще се радвам да помогна на някой!За расфасовките не знам!Аз си ги взимам от витнеса където ходя и едно хапче ми излиза 2.5ст! 8) !Ако имаш въпроси ме питай!

22.10.05
11:16

lololo започвам да си мисля че ти ги произвеждаш теа аминота  :D
На всякаде ги защитаваш и хфалиш  :wink:  :wink:

22.10.05
16:31

ха ха! 8) Евала за написаното!Наистина ме разсмя!Еми ти пробвал ли си ги!Много са добри! 8)

SE

22.10.05
20:52

отидох да си ги взимам от пироотска обаче бях с 22.50 лв
а там ми казаха че са 24 а вав сайта ги гледах за 22.50

и не ми стигнаха парите и си взех 2700 универсал
другия път ще си ги взема

23.10.05
12:41

Пич как може бе !Прееба се доволно!Ле ле !Нали ти казах че шефа на моя финес ми каза че тези на универсал са точно двойно по слаби!

23.10.05
17:58

Абе казал ти е че са двойно по-слаби.Той да не е доктор ебати.
Мноо разбира.
Са че аминокиселините са хубави не значи че тези на Universal са боклук.
Той може да си има хубаво впечатление и да разпрява на всички че втори като тях няма.Са може да са по-хубави от тези на Universal ама не може да има много голяма разлика.
В крайна сметка фирмите,които произвеждат суровини за тези добавки са 3-4 в целия свят и не може да има толкова голяма разлика ако фирмите,които правят добавките от тези суровини,са сериозни.
Малко объркано стана :D

23.10.05
18:10

Модераторите да мземат  и да изтрият тея простотий.... :twisted:

23.10.05
20:06

8) Абе модератора ще истрие тебе ти си единствената простотияи и не убиждай темата ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Пи4 аз незнам дали са 2 пъти по силни но тои така ми каза!И каза че и тези на универал са хубави!Но виждам че супер амино 4800 се купуват повече !Неодобни са за пиене аз имам малка уста и ми е трудно да ги пия а и те са големи! 8)

23.10.05
22:07

Е т’ва,че са големи би трябвало да означава,че има повече аминокиселини(като грамаж).

EA

23.10.05
23:05

аз мисля че тва хич не е вярно.нечувано и недоказано е  !!! на 13 години си  - и аз кат бях на 13 изведнъц се покачих с 10 сантиметра затова сичко е от това че си в пубертета!!! 8)

24.10.05
01:13

Мани, нека се радва и си пие аминокиселините ;)

24.10.05
10:26

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]аз мисля че тва хич не е вярно.нечувано и недоказано е  !!! на 13 години си  - и аз кат бях на 13 изведнъц се покачих с 10 сантиметра затова сичко е от това че си в пубертета!!! 8)

Ами по принцип има деца,които изостават в растежа.Причината е хипо функцията на хипофизата.Това заболяване се нарича хипофизанно джудже(има още един вид джуджета).
Това може да се коригира като се инжектира хормон на растежа.Естествено това крие някои рискове.
Както написах по горе,някои аминокиселини също могат да повишат отделянето на хормона на растежа.Следователно е възможно да помогне в растежа.Не знам колко ще помогне,но на теория е възможно.
Освен това ако сте гледали вчера Фитнес Мания.Там говориха точно за комбинацията от Аргинин,Орнитин и Лизин как помага за отделянето на хормона на растежа.

24.10.05
14:55

8) тека е!Аз ви казвам че имам промяна!

25.10.05
14:06

Стига ве майна ти уби рибата от смех :lol: Децата нямат спирачки :P

25.10.05
15:44

Не беше ли ексклузивно думата

25.10.05
18:53

8) Всичко е ОК!

25.10.05
19:11

Eeee нема ли цензура тука бе.К’ви са тея думи :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1