20.10.05
15:42
Нормална ли е появата на пъпки главно по лицето в период на трениране?В период на пауза пъпките се скриват и след започване на тренировки отново се появяват.
Ем че какво му е !Ти тренирап, испотяваш се, с потта както знаеш се отделят доста вредни вешества и от това може да се образуват папки!Също така тестерстерона мисля ти се повишава и от там може да доидат проблеми!
Що не пробваш да пиеш малко Бирена Мая на Сома или пак Дермабион (Туи е няква подсилена бирена мая ама не влияе добре на бъбрецеите маи и на корема)
хах тези пъпки може и да са от лоша хигиена в залата ако ме питаш!Също така тези уреди коили неги пипа и ако си се испотил и посегнеш с ръка на лицето си пак може да се замарси и ако ти е по чувствителна кожата пак ще ти излезнат
Само не разбрах защо трябваше тая тема да е в травми и контузии ?? :wink:
а иначе съм почти сигурен, че е от хигиената в залата - това е нормално само, че гледай да го избягваш.Къде имаш пъпки ???
Само не разбрах защо трябваше тая тема да е в травми и контузии ??
а иначе съм почти сигурен, че е от хигиената в залата - това е нормално само, че гледай да го избягваш.Къде имаш пъпки ???
хах ми каде да е в упражнения или пак хранителен режим :roll:
Нищо нормално няма, ама се случва май на доста хора и не е точно от хигиена на зала в накой случяи... Нещо като обрив ли е? или по стабилно възпаление.
Опитай да смениш залата, козметични продукти и т.н. да разберешкъде е причината точно. Може да е някаква алергия
породена от нещо си... :lol: теоритично казано.
чао