болки

20.10.05
21:04

вчера като бях на фитнес тренирах за бицепс.докато си правех серията усетих болка в ръката,но продължих.сега ме боли доста и едва си свивам ръката(дясната).да не е някво скъсване или просто пренатварване?да хода ли на лекар или да изчакам? :cry:

20.10.05
21:22

[quote author=“dian”]да хода ли на лекар или да изчакам? :cry:

По добре не чакай а отиди на лекар :wink:  :!:  :!:  :!:

20.10.05
21:27

[quote author=“dian”]вчера като бях на фитнес тренирах за бицепс.докато си правех серията усетих болка в ръката,но продължих.сега ме боли доста и едва си свивам ръката(дясната).да не е някво скъсване или просто пренатварване?да хода ли на лекар или да изчакам? :cry:

Ръка е обирно понятие. Надали ще е само претоварване. Ако искашможе да изчякаш... примерно да втаса и тогава да отидешна лекар...  :wink:

20.10.05
23:11

хах На мен също ми се случи 1 път в залата.Може да не си бил загрял достатъчно и от това пак и нищу чудно да си пометнал някое сухожилие или пак някои нерв да си засегнал..Аз като ми стана това спрях веднага и 2дена ме боля и после болката отшумя не ходих на лекър ,но за по сигурно и ако те боли и бес да я натоварваш препоръчително е да идеш за 1 контролен преглед

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1