Въпросче за DHEA

Темата е заключена.

21.10.05
14:11

Здравейте!
Пих на скоро трибестан на софарма - направих един цикъл от 60 дни но ефекта беше минимален.. та се чудя сега дали да не си взема DHEA да пробвам.
Кажете ми на коя фирма е добре да си купя освен това четох че е на капсули по 50 мг. пък препоръчителната доза била 25 мг. могат ли да се разделят тия капсули и тн.
Моля само хора които са компетентни да пишат!
Благодаря.

21.10.05
15:16

http://bb-team.org/stuff/000112.php.Първо виж тук.Значи ДХЕА се води прохормон.Продават го обаче и като хранителна добавка.В каталога на Оптимум е посочен че го имат от по 25мг и по 50 мг таблетката.За мене още е неясно крие ли сериозен риск за здравето като останалите забранени субстанции или няма такъв както при хранителните добавки.Именно затова и аз не си го взех,макар че доста се двуумих.Четох обаче медицински проучвания за този прохормон и те много се различаваха от сведенията посочени в спортните публикации.Там беше посочено,че  ДХЕА  подобрява самочувствието ,общото състояние и т.н.Посочено беше обаче и друго,че “въпреки някои твърдения,ДХЕА не увеличава производството на тестостерон при мъжете.Да той наистина увеличава в малка степен тестостерона,но при жените!”И това са медицински изследвания.За мене лично има противоречие между научните и спортни публикации.донякъде и това повлия да не си закупя продукта.Все пак всеки сам си решава.За мене също би било интересно да рзбера дали някой го е използвал и дали е видял позитиви в мускулното си развитие от него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1