здравеите

BO

22.10.05
10:23

ами вече ходих но няма голяма полза ништо предписа ми диклак после бипрофенид следтова артростоп като ми каза че имам възпаление на ръзгавача на китката обаче не ми мина много от тея далавери :)

LA

22.10.05
12:57

Кво викаш?

22.10.05
14:23

Незнам за кво са ти го предписали тоя диклак ама и на мене за дископатията преди около година ми го изписаха заедно със още някво лекарство +спазмалгон.Да ви кажа като прочетох противопоказанията те бяха повече отколкото на бионабола.Бях спрял тренировки за няколко месеца. Факт е обаче,че след като почнах приема на диклака и другото лекарство дръпнах 8 кг за 10 дена :) Жалко че не тренирах през тва време,че да ги “оползотворя”  :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1