22.10.05
10:54
Някой пробвал ли е да се обезкосмява по гърдите и корема с машинка за подстригване? Има ли ефект? Ясно е, че няма да е гладко, но ще е по-добре от нищо, а и морето е далеч...
Тая кола маска е твърде болезнена, а фотоепилацията твърде скъпа...
aми аз точно така правя. минавам си гърдите и корема с машинка. по добре е, най-малкото визуално. лошото е че май се удебеляват космите и после ако решиш да праиш кола маска ще боли повече.
По-добре е от нищо,а и сравнително бързо става ама все едно си ги обръснал.И аз така правя зимата,че ме мързи да се занимавам с коли маски :x
02.11.05
11:47
А пък аз с епилатор :) Засега имам само на корема, но става бързо въпреки че боли. Лошото са червените точки ама и срещу тях си има лек :wink:
Всичко това много хубаво, ама защо си го говорите в “женския” форум :wink:
Иначе по темата: то си е равно с бръсненето.
За хора с чувствителна кожа е идеалния вариант/като изключим фотоепилацията/.Мъжът ми например неможе да докосне коло маски или депилаторни кремчета-целия се покрива с пъпки.Но с машинката си е друга работа :!:
15.11.05
15:58
Да машинката е добре, но си вземи добра машинка. Боцка, спор няма, но става много по-бързо от кола и е абсолютно безболезнено. Космите се сгъстяват и започват да растат по-бързо, все пак да знаеш.