09.06.04
19:02
Аве хора интересно ми е какво би станало ако си тренираш 3 години и слет това настъпи моминта да отидеш в казармата.Ще може ли да запазиш постигнатото от фитнеса.Все пак едва ли ще правиш сащите упражнения.
09.06.04
20:25
Според мен трудно и почти невъзможно :( Аз поне не съм чувал поделение с щанги.Там освен на някъв лост да се набиращ и да праиш лицеви опори друго не виждам.Единственото което знам като положително е че в казармата се храниш винаги по график което е супер полезно...Абе хващаш пушката и я почваш за бицепс :) Мисля че си в кофти ситуация :(
П.С. Чувал съм за некав пич в казармата който си шиел спринцовки с анаболи :shock: Ама къде е тренирал само той си знае...
Има си успоредки , лостове... може да си тренираш и там. + Тва ако си мислиш , че в момента има неква сериозна казарма.. ден през ден ще си у вас.
Nishto losho myama da ti se slu4i na muskulite v kazarmata, ne se boi. Daje naprotiv moje da izpolzvash racionalno vremeto si i da stanesh govedo. Ima mnogo podeleniya s zali s shtangi na zadovolitelno ravnishte. Pone az sum slujil v tri podeleniya i v trite imashe zali i neograni4en dostup do tyah. Tova beshe predi 10-godini i vlizaiki 78 kg izlyazah 92kg v idealna forma i mnogo dobur relef bez dobavki shtoto togava hem gi nyamase hem tiya deto gi imase ne mojeh da si gi pozvolya.
znachi sega shte vi kaja 1 metod..moje da vi se steori smeshen no mnogo sportisti sa go polzvali pri takiva situacii :shock: znachi az mu vikam ...“misleno trenirane”:) nachi predstavqte si che trenirate!! ..leg klek myrtva..sgyvane s shtanga! az sym go probval i malko ili mnogo raboti! :) moje primerno da vdigate legloto v kazarmata..ili da se opitvate da “butnete” stena ... hm zvuchi nenormalno ..no pomaga!