ЗА - amino UNIVERSAL 2700 - | "ефектите" при мен

PR

22.10.05
22:38

Пичове не пийте от тоя глеч !

Преди пиех по 6-7 на ден !
Пикаех ,като луд - много често !
Спирах времено аминото - спираше честото пикане :)
Почвах го пак след време - пак същия ефект !
Дори понякога след като се изпикая чуствах някаква болка - > 4-5 пръста под пъпа - нещо като пробождане.
Мислих си че имам някакъв проблем с простатата !
Да ,ама не :)

Като спрях аминото преди 7-8 месеца се преродих ,пия амино на
други производители ,няма проблем !
Протеини ,креатин - пак няма грижа ...

Кой знае тоя измекяр Карабиберов какво слага вътре !!!!
Едно е ясно - не бих си купил пак Universal 2700 от него.

SE

22.10.05
22:44

ми значи след като ги сварша ще си взема други щото 20 лв не са малко

PR

22.10.05
22:46

Така си е - по добре си вземи нещо Истинско за 20лв :)

Лошото е че в тази страна май почти всичко е менте и е пълно с печалбари и играчи на дребно  :evil: !

[quote author=“PROMPT”]Кой знае тоя измекяр Карабиберов какво слага вътре !!!!
Едно е ясно - не бих си купил пак Universal 2700 от него.

Чакай малко сега. Искаш да ми кажеш, че Караб.. пакетира и/или произвежда Амино2700, което Е на Юнивърсъл???

И тъй тъй преди пак имаше такъв слух, дайте да го изясним. Аминото е важен компонент от суплементния комплекс и е важно за всички тук, ако си вземат - то той да е най-малкото безвреден!

FI

23.10.05
01:37

За 20лв можеш да си вземеш само примерно на Дженезис, които са същия боклук. Тука най-добри са МЛО, ама са доста скъпи, така че Оптимум са разумен избор според мен

23.10.05
09:14

Стига ве ебахти и келеша дет е тоя, нестига че не са му качествени ами и странични ефекти ще имат ебахти и измекяра както каза ПРОПТ абе тая държава нашата дето да върви на добре от към всичко тя отвсякаде имам чувстото че пропада повече, ми тои ако се открие нещо нередно в тия Аминокиселни тва все пак е продукт на Универсал как така тоя ще им петни името има нещо гнило в тая работа !

[quote author=“Kang”]Стига ве ебахти и келеша дет е тоя, нестига че не са му качествени ами и странични ефекти ще имат ебахти и измекяра както каза ПРОПТ абе тая държава нашата дето да върви на добре от към всичко тя отвсякаде имам чувстото че пропада повече, ми тои ако се открие нещо нередно в тия Аминокиселни тва все пак е продукт на Универсал как така тоя ще им петни името има нещо гнило в тая работа !

Тва като го каза ме подсети за нещо. Нали Амино2700 се произвеждат само за Източна Европа... Кой са другите амино дето се приемат от американци и т.н.? Коя е алтернативата на тези АК на Юнивърсъл?

23.10.05
12:46

Аз ви казвам че super amino 4800 са най добрите ама няма кой да чете това което съм написал!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1