31.03.08
16:25
За 3 месеца стаж:
Лег: 1х55кг
Тяга:1х65кг
Бицепсово с крива щанга 35кгх2
Френско:1х30кг
01.04.08
19:52
казано от pitonia на 28.03.08, 21:19:
ReDevil моляте осъзнай се......я дай некви мерки, кажи с кви кила тренираш, тва онова,шот 6 месеца стаж.........малко е смехотворно?
може и да е вярно. аз съм на 17 ама преди половин година като бях на 16 (преди да започна да тренирам) в даскало съм дигал 110 от лег. така че човека може и да не се е изцепил.
Освобождаваш щангата, пускаш контролирано да опре в гърдите, 1 секунда пауза и контролирано избутваш до състояние на изпънати в лактите ръце като през цялото време петите са на земята, а врата е на пейката. И го правиш със 110 килограма на 16 години без да си тренирал преди това. Това ли искаше да кажеш с последния пост?
казано от G33K на 01.04.08, 20:30:
Освобождаваш щангата, пускаш контролирано да опре в гърдите, 1 секунда пауза и контролирано избутваш до състояние на изпънати в лактите ръце като през цялото време петите са на земята, а врата е на пейката. И го правиш със 110 килограма на 16 години без да си тренирал преди това. Това ли искаше да кажеш с последния пост?
Може би е искал да каже следното - вдига краката във въздуха, сваля щангата до половина, с общи усилия с приятеля си който я изтегля докато крещи ” Сам си братле, сам я вдигаш! ” успяват да я върнат с последни усилия на поставката :)
01.04.08
22:11
А може би: натоварваш Смита, отключваш го, пускаш шангата 20тина сантиметра надолу, приятелят помага да бутнеш догоре. Така 8 пъти и после викаш “бутам едисиколко от лег” (това днес се разиграваше пред мен)
02.04.08
07:16
“може и да е вярно. аз съм на 17 ама преди половин година като бях на 16 (преди да започна да тренирам) в даскало съм дигал 110 от лег. така че човека може и да не се е изцепил”
Браво “шампионе” не уточни 110 килограми ли са или некви други мерни единици(грамове,либри ......)
Мнението беше редактирано от ale на 02.04.08 07:18.
Е, мисля и аз да се включа. На 25 г. съм, напоследък серизоно се занимавам с бокс и силовата ми малко пада поради изтощението в дните когато се боксирам. Иначе си правя 3 серии по 8 повторения с 80 кг от лег. тягата е отново 3х8 със 110 кг, а клека 3х8 с 80 кг. Говоря за макс. чисти повторения, без “гърчене”. С тежести тренирам 2 пъти в седмицата, другите дни съм на бокс или тренирам на открито( бягане, лост успоредка, бой със сянка и т.н.) Тежа около 80 кг.
Що се отнася до писалите по-горе младежи, с които тече задочен спор, на тема техните свръх (особено спрямо мен) постижения, съдейки от моите наблюдения, мисля, че става дума за сериозна употреба на всякакви препарати или за невероятни генетичи заложби. В служебния фитнес, който ползвам за силова тренировка, най - здравите момчета, които са малко над 30 - те и са охранители, рядко слагат повече от 100 - 110 кг. за лег за около 6-8 повторения. А те са доста едри повечето със стабилна спортна кариера. Разбира се може да отчетем факта, че бачкат и нямат време да си угаждат, но дори и в родния ми град, където фитнеса е религия, а употребата на анаболи е обичайна,най високото постижение не надмина 242 кг. от лег и то с химия достатъчна (поета от 1 човек) да направи говеда около 100 слаботелесни младежи.
03.04.08
05:46
казано от B_Ball_P на 13.11.05, 22:12:
[quote author=“Kulturistche”]Бицепс:38
Гръдна обиколка:112
Бедро:50
хахахаххах мойто момче с тва хилаво краче накъде си тръгнал да клекаш със 110 кила бе
за кви 120 кила лег става въпрос бе :lol: :lol: :lol: :lol: имам аверче 44 ръка едвам едвам 130 :lol: :lol: :lol: :lol:
Ще си позволя да те коригирам. Сега съм на 29. Когато бях на 16 имах толкова хилаво краче, а кляках с 110. Ръцете ми бяха само 35 - 36, но от лежанка повдигах 100. Така че... не сди по размерите. Не бях посягал към химията. И имаше такива резултати. набирания правех 4-6 повторения с 20кг закачени на кръста. Мъртва тяга 125.
Всичко е до жилавост и генетичен потенциал за сила. Не винаги масата е определяща.
Сега на 29 съм 75кг, лежанката ми е 110 - 120кг. Има момче, което е около моята възраст, поне 95 кг и максимума му е 130. Кое е определящо, според теб?!
казано от tisho на 01.04.08, 19:52:
казано от pitonia на 28.03.08, 21:19:
ReDevil моляте осъзнай се......я дай некви мерки, кажи с кви кила тренираш, тва онова,шот 6 месеца стаж.........малко е смехотворно?
може и да е вярно. аз съм на 17 ама преди половин година като бях на 16 (преди да започна да тренирам) в даскало съм дигал 110 от лег. така че човека може и да не се е изцепил.
даааа вие определено се гъбаркате нещо.....единия със 6 месеца стаж 100 два пъти......а другия даже не еее тренирал и прас 110….........бр бр......повервах ви........междодругото и аз вече прааа 110 кг лег:)амааа на мене стажа ми е около година,а преди тва иам към 9 години карате,бокс и кик бокс ,ииииии тука некви смешници ше ми разпрааат че без да са стъпвали в зала и имат моите постижения-нема как да ме убедите просто........и моля не ми се обяснявайте с тва че сичко е до ген шот просто не познаате баща ми а аз на 16 за да съм 83кг и то чисто(без химия,протеин и сичко квот се сетите) начи съм прихванал от неговия ген....капиш:)
П.С.
неискам да обидя някой но тааа тема е направена не за да се надлъгваме кои колко дига,бута и т.н. а да споделиме истински постижения:)
Мнението беше редактирано от pitonia на 03.04.08 21:20.
03.04.08
21:32
не знам деца, аз съм дът спремо наорите 91 92, стажа не го знам щото сме несериозни и си бутма само на една лежанка на работата и да ви кажа ръката мие 33 гърдите 105 тежа 78
на лег 100 кила си ги правя 6 пъти прияно флиза клек 100 не е приятно и тяга 110 и тя нещо ми сецна кръста
нз 15 годишни със стаж 3 месеца как бутат толквоа мн че ви стесе родили бая здарви и кво мам и тате дават пари за зоб и протеини ли ? ебаго
ся ако видя пост 14 годишен зобя в момента хормони на растежа кажете кво др да вмъкна :>
дигайте там и умната, то това стана болест вече ебати фитнеса
на 20 съм от 15 годишен имам интерес но не съм бил на диети 5 години нито 5 години съм седял по залите сатв ж зала имам 1 година с мн прекъсвания и си пия и си ям фафли
моля по яките да не ми се смеят колко съм зле :>
п.п. и така когато бех по млад манията беше голема тръганх да говоря за зоб да чета да с еинтересувам само туй исках зоб мислих че ще стан мн як страшно голям мн се нахъсах адвах си парите помислих се за безсмъртен тръгнахда се перя на ляво и дясно фанах са с едни скианри да бия цигани и ся ендоот рамо куца деца и колятоо е леко пръснато , тайче и 100 кила да сте нема майстора мн бързо се намира спихнете както се вика не приемайте че фитнеса е измислен да ставаме бойни машубу да мерим мускули да се бием , щото келепи по 60 кила на 19 години дето бо цял ден ритат чували ще ви убият сарцето през носа ще ви излезе , леко само :>
айде на всички без контузии и повече радостни моменти в залата !
Мнението беше редактирано от GumZa на 03.04.08 21:44.
04.04.08
22:09
казано от Alkorin на 01.04.08, 21:38:
казано от G33K на 01.04.08, 20:30:
Може би е искал да каже следното - вдига краката във въздуха, сваля щангата до половина, с общи усилия с приятеля си който я изтегля докато крещи ” Сам си братле, сам я вдигаш! ” успяват да я върнат с последни усилия на поставката :)
Ахахахаеахах :cheese: Е тука се сцепих от смях! А иначе по темата - наистина е безсмислено да се пишат някакви “постижения”, които стават само за подигравка след това... :)
07.04.08
12:01
Значи килата са истина. Разбира се дигането не беше с правилна техника (все пак правя мах а не серия). Пускам рязко и вдигам доста бавно и измъчено като се отлепям от пейката, дигам се на пръсти, но без помощ от никой. Само на лежанката мога да се похваля с добри постижения по няколко причини.
1 правя кофички от 12 годишен (рекорда ми е 50 бързи);
2 дигам махове от лег също некъде от тогава (в даскалото има една лежанка и по физическо доста пъти сме правили махове с момчетата);
3 когато бях на 14 тренирах (ако може така да се нарече, защото почти нищо не знех но се мъчех и правех няколко упражнения за цялото тяло, разбира се и лег).
ЕДИТ:4 2 лета подред бачкам хамалин(разкарвам бира из града и селата) доста е тежка работата и придобиваш сила и издръжливост.
Това бяхо мойте обяснения на нещата. Също така когато ги вдигах тежах около 85 кила ръка около 37 и гърди 110. Мерсите не са от най-точните но някъде там бях. Хора ако искате вярвайте аз не съм тука за да пиша глупости, защото за мен по-важно е да науча нещо, а не да ви занимавам с глупости. Даже ако видите другите ми силови постижения, който съм написал са по-малки от реалните, който мога да направя в момента.
Мнението беше редактирано от tisho на 08.04.08 21:14.
Не знам кой как изчислява тези килограми , дали със собственото си тегло или не , но не знам такива постижения трябват да се документират и предлагам на модераторите да го предложат при други такива теми , защото тези “спортисти” пишат или какво очакват или си нямат работа също като някои от модераторите.Не знам тука се пишат много глупости , не е лошо да се пише истинските резултати какво лошо има не знам.
20.05.08
06:34
казано от playgodg на 20.05.08, 05:47:
Не знам кой как изчислява тези килограми , дали със собственото си тегло или не , но не знам такива постижения трябват да се документират и предлагам на модераторите да го предложат при други такива теми , защото тези “спортисти” пишат или какво очакват или си нямат работа също като някои от модераторите.Не знам тука се пишат много глупости , не е лошо да се пише истинските резултати какво лошо има не знам.
Подкрепям,би било интересно да видя къде тренират хората,чуждите зали,обстновка,уреди. :) На някой хора би им било неудобно да снимат в залата.
20.05.08
07:56
SeverusSnape какво ме направи ти бе човек?На 90 кг + тегло,41 ръка - 90 лег и 85 клек...колко ти е стажа?
казано от Петко К на 20.05.08, 06:52:
Аз съм снимал.
Снимки всеки може , интересното е ако може на клип да се види кой как изпълнява и кой му помага ;-)
20.05.08
09:38
Изказваш се неподготвен. Петко има 10ина клипчета как прави лег, клек, полулег с дъмбели и раменни преси. Тия ги помня, другите не знам какви бяха.
Сигурно аз не ги откривам и ако може някой да ми ги покаже ще съм му благодарен.
Ама не си и търсил, струва ми се
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/7314/P210/
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/7314/P180/
И по-назад има още.
Мнението беше редактирано от 6th на 20.05.08 10:22.
Благодаря ти много за помощта , а що се отнася до това което успях да видя от трите клипа и до колкото се е постарал :-) колегата, не мога да кажа на бялото черно и обратно само да не се е презорил за клиповете ще е жалко.По същия начин ако може всички които пишат за постиженията си и да слагат по някое клипче , всеки или всеки вече има от новите gsm които могат да правят клипове ще съм ви благодарен.
24.06.08
14:10
пича с 120 кила дал ли е снимки, че четейки темата ми стана интересно
26.07.08
20:09
казано от playgodg на 20.05.08, 13:40:
По същия начин ако може всички които пишат за постиженията си и да слагат по някое клипче , всеки или всеки вече има от новите gsm които могат да правят клипове ще съм ви благодарен.
Бачка, аз лесно ще снимам едно клипче, но проблема е, че си тренирам на тавана и повечето тежести и лоста не са оригинални, а са измислени и само аз си знам кое колко тежи. Аз мога да си сложа 110 и да си ги вдигна, даже няколко пъти, но ти като ми гледаш клипа ще кажеш, че не са толко и то си е същия х*й. Sorry ама се ядосвам. Не всички тук сме дошли за да лъжем за постиженията си. Не казвам за теб, а те разбирам, защо си подозрителен просто.
Не съм чел тази тема от доста време, ама се едно чета рибарски форум раздел “коя е най-голямата риба която сте хващал някога” :lol:
01.09.08
19:21
Гърди
Лежанка - 3х10 50кг
Лежанка наклон - 3х10 60кг
Флайс - Дъмбели 3х10 12кг (куца :) )
Трицепс
Кикбек - 3х12 12кг
Трицепсово разгъване на скрипец - 3х11 30кг
Френско - 3х10 (тук килограми да давам много относително)
Гърбец
Скрипец зад врат 3х9 42кг
Скрипец пред врат 3х9 50+кг
Гребане 3х10 42кг
Гребане (думбел) 3х10 16кг
Набирания не правя дибел съм :)
Бицепс
Лостче 3х10 40кг
Концентрирано 3х10 (относителна тежест залагам повече на изпълнението 16 кг :) )
Стандартно бицепсово згъване от прав стоеж 3х10 16кг
Рамо
тук немога да кажа точни тежести
Крака
Колело 20мин средна скорост 35км/ч :P
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 01.09.08 19:23.
01.09.08
20:48
казано от DiscoveryCold на 01.09.08, 19:21:
Крака
Колело 20мин средна скорост 35км/ч :P
Сложи некви упражнения за тия крака ... за*би и го тоя кардио уред и праскаи клекове и други упражнения
10.09.08
12:00
Не знам защо не вярвате , имам един приятел , който вдига за външната част от бедрата 150 кг , колкото мен а пък е по-малко кг и краката не са му кой знае колко ...
според мен всичко зависи от волята например (без да ми се смеете много) аз съм на 13 висок съм 172 см. тежа 62 кг. за бицепс вдигам 40 кг. от лежанка 60 кг. (с нея си правя сериите иначе мога мога 75 ) на мен ми е силна мъртвата тяга макар да ви се стори малко странно аз тренирам с 130 кг. но не се претоварвам много :-)
Мнението беше редактирано от wofman на 25.09.08 19:54.
Абе пич, Ти навсякъде обаче пишеш глупости...40 за бицепс при тегло 62кг на 13г, малко ми се вярва. Тяга със 130кг, правиш колкото и аз със 300кг.
казано от Vlado89 на 25.09.08, 21:29:
Абе пич, Ти навсякъде обаче пишеш глупости...40 за бицепс при тегло 62кг на 13г, малко ми се вярва. Тяга със 130кг, правиш колкото и аз със 300кг.
Ами той си каза човека, че гледа да не се натоварва много...за това прави само със 130кг. Представям си кво ше стане ако си даде зор :)
Мнението беше редактирано от ozo на 27.09.08 07:11.
Като 4ета тук вси4ки 12-15 годи6ни кви резултати имат зна4и след 5 годни Българя 6те има наи много златни медали и в трибоя и в вдигането на 6танги, доста олимпииски отли4ия ни 4акат :D
16 год., 160см., 70 кг., 8-ми месец тренирам и изглеждам така:
http://sofianci.com/media/uploads/589444x9agr12cr2pdx3e4zd9p7d.jpg
лег - 60-65 (в зависимост от периода, никой не ми помага със сериите)
бицепс с лост - 32.5
клек с лост - 60 кг., но.. не тренирам крака от 5 месеца. Наскоро просто “експериментално” правих клекове и лег-преса
преси на арнолд - 10-килограмовите дъмбели във всяка ръка
класически набирания с тежест - 70 кг. (мойте кила) + 10 кила дъмбел, който хващам с краката си
ям всичко, което и когато ми се прияде, освен купена лютеница, шпекове, кексове, сладки работи от магазините и наблягам на храните с високо садържание на белтъчни.. a за всички, които си въобразяват, или измислят, че могат да вдигат тежко и се имат за гъзета в залата - винаги ще има управдание да не качите клипче, а? я ви е срам от нещо, я нямате GSM-и с камери, я няма кой да снима, я не сте във форма, я нещо други.. fuck off..
Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.10.08 19:44.
21.10.08
19:36
казано от wofman на 25.09.08, 19:52:
според мен всичко зависи от волята например (без да ми се смеете много) аз съм на 13 висок съм 172 см. тежа 62 кг. за бицепс вдигам 40 кг. от лежанка 60 кг. (с нея си правя сериите иначе мога мога 75 ) на мен ми е силна мъртвата тяга макар да ви се стори малко странно аз тренирам с 130 кг. но не се претоварвам много :-)
62кг с 40 за бицепс сещам се заааа... И търкулнала се медената питка по стръмния склон :)
Това все едно аз да лепна 70 да дигам за бицепс баси излагацията туковиш съм повърнал :D
02.12.08
09:00
казано от Thrashmetal на 21.10.08, 19:05:
http://sofianci.com/media/uploads/589444x9agr12cr2pdx3e4zd9p7d.jpgлег - 60-65 (в зависимост от периода, никой не ми помага със сериите)
бицепс с лост - 32.5
клек с лост - 60 кг., но.. не тренирам крака от 5 месеца. Наскоро просто “експериментално” правих клекове и лег-преса
класически набирания с тежест - 70 кг. (мойте кила) + 10 кила дъмбел, който хващам с краката сиям всичко, което и когато ми се прияде, освен купена лютеница, шпекове, кексове, сладки работи от магазините и наблягам на храните с високо садържание на белтъчни.. a за всички, които си въобразяват, или измислят, че могат да вдигат тежко и се имат за гъзета в залата - винаги ще има управдание да не качите клипче, а? я ви е срам от нещо, я нямате GSM-и с камери, я няма кой да снима, я не сте във форма, я нещо други.. fuck off..
Като беше на 14 вдигаше 120 сега на 16 вдигаш 60?
казано от BlackStyle на 02.12.08, 09:00:
казано от Thrashmetal на 21.10.08, 19:05:
http://sofianci.com/media/uploads/589444x9agr12cr2pdx3e4zd9p7d.jpgлег - 60-65 (в зависимост от периода, никой не ми помага със сериите)
бицепс с лост - 32.5
класически набирания с тежест - 70 кг. (мойте кила) + 10 кила дъмбел, който хващам с краката сиям всичко, което и когато ми се прияде, освен купена лютеница, шпекове, кексове, сладки работи от магазините и наблягам на храните с високо садържание на белтъчни.. a за всички, които си въобразяват, или измислят, че могат да вдигат тежко и се имат за гъзета в залата - винаги ще има управдание да не качите клипче, а? я ви е срам от нещо, я нямате GSM-и с камери, я няма кой да снима, я не сте във форма, я нещо други.. fuck off..
Като беше на 14 вдигаше 120 сега на 16 вдигаш 60?
За клекове ли говорим? Аз и когато ги тренирах вдигах толкова, колкото и сега, дори с 10-20 кила по-малко, просто я нямаше тази умора и мускулна треска след това, а 120 ако съм споменал някъде - то най-вероятно се е отнасяло за лег пресата, има разлика м/у лег-преса и клекове с лост.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.12.08 13:46.
29.12.08
08:46
На 16 години съм
лег 130-135 1 път зависи дали съм в форма
тяга 160
Клек 160