24.10.05
10:22
Въпроса ми е:
Мога ли да ям въглехидратите и белтъците ми за деня в отдлено време.Примерно на даскало ям ориз на два пъти,тогава може ли да не ям пилешко а като се върна от даскало следващите две яденета да са ми само от пилешко??
24.10.05
11:20
[quote author=“Sparkito”]Въпроса ми е:
Мога ли да ям въглехидратите и белтъците ми за деня в отдлено време.Примерно на даскало ям ориз на два пъти,тогава може ли да не ям пилешко а като се върна от даскало следващите две яденета да са ми само от пилешко??
Aман от това разделно хранене! Не съм сигурен дали е толкова полезно, колкото твърдят някои, но знам със сигурност, че е неприложимо в хранителния режим на един културист! И аз четох “Сила за живот”, но далеч не всички специалисти са съгласни с тези принципи, по-скоро разделното хранене се разглежда като алтернативен метод, а не като общоприет модел на хранене.
Абе има някаква полза.Печелят се няколко минути по-бързо усвояване.Но иначе няма смисъл този метод.
Тъпо е т’ва.
смисьлат на този тип хранене е по-бавно усвояване на храната. :shock: това е разделно хранене.
смесваики храните забавяш времето за усвяване ,но е по-пьлноценно.пр.-100 гр. месо се усвоява за 2 4аса(каде е 4-то :P ),ако го ядеш с ориз(200)гр. за 4 4аса
.но така храните се балансират)успех ако ти казах правилно вси4ко) :lol: