24.10.05
21:21
Здравейте аз съм на 18 години във форума съм от януари-февруари месец и следвам само съветите на хора с опит в тренировките,наблягам на четенето в форума за разлика от писането ! И ще попитам отново:
значи аз имам супер бърз метаболизъм ама много бърз постоянно се храня и тренирам редовно но резултатите са незадоволяващи защото се получача РЕЛЕФ релеф и пак релеф и маса 00,01 процента !
Висок съм 182 тежа около 65 кг. това не е нормално взимал съм само протеини и то за около месец че нещо не ми харесаха,какво да пия за тайа маса , по големите от мен ми казват ” ти с тоя метаболизъм няма да стигнеш до никъде без химия ” ама аз не ги слушам те тапаците са си тапаци :twisted: Така че съвети МОЛЯ ВИ !
Какво да пия по колко кога ,преди след, и така нататък. Че дори и след още 6 месеца не ми се пробва химия :?
От това да имаш бърз метаболизъм по хубаво няма.
Пробвай с гейнър.В него има и въглехидрати повече.
Наблягай на картофите и ориза(на въглехидратите изобщо).Яж и месо повече ако имаш възможност.Въобще яж здраво.
ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ СА ГОРИВОТО И ТОВА КОЕТО СХТЕ ТИ ПОМОГНЕ ДА КАЧИШ ОБЩО ВЗЕТО СЕ ПРИДАРЖАИ КАМ 40% ПРОТЕИН 40% ВЪГЛЕХИДРАТИ И 20 % МАЗНИНИ И ТРЕНИРАИ ПО МАЛКО ЯЖ ПОВЕ4Е
25.10.05
18:23
Айде пак с готовите съвети. Сигурен съм, че пича знае че трябва да яде, да почива и да тренира. И за гейнъри е чувал.
- Колко пъти седмично тренираш?
- Как тренираш? (програма)
- Колко калории приемаш на ден? (Изчисли ги, има смисъл)
25.10.05
19:04
BG Muscle, първо си погледни храненето. Ти си 182/65. Стартирай от 2500 кал. с белт. - 150 г. (24%), маз. - 55 г. (20%), въгл. - 320 г. (51%), карай три седмици и отчети резултатите. Ако пак няма резултат качи с още 500 кал. като запазваш съотношенията. Като не ти харесват протеините (въпреки, че не виждам защо!) гледай да си докараш белтъчините от храната. Като си направиш примерна диета, пусни да я обсъдим. След като четеш редовно форума ще можеш да си я направиш, нали?
Естественно, много е важна и програмата, по която тренираш, MotoX e прав!
[quote author=“BG Muscle”]Здравейте аз съм на 18 години във форума съм от януари-февруари месец и следвам само съветите на хора с опит в тренировките,наблягам на четенето в форума за разлика от писането ! И ще попитам отново:
значи аз имам супер бърз метаболизъм ама много бърз постоянно се храня и тренирам редовно но резултатите са незадоволяващи защото се получача РЕЛЕФ релеф и пак релеф и маса 00,01 процента !
Висок съм 182 тежа около 65 кг. това не е нормално взимал съм само протеини и то за около месец че нещо не ми харесаха,какво да пия за тайа маса , по големите от мен ми казват ” ти с тоя метаболизъм няма да стигнеш до никъде без химия ” ама аз не ги слушам те тапаците са си тапаци :twisted: Така че съвети МОЛЯ ВИ !
Какво да пия по колко кога ,преди след, и така нататък. Че дори и след още 6 месеца не ми се пробва химия :?
колко си годишен?