25.10.05
13:38
Не знаех къде точно да пусна темата , но все пак ми е интересно как да ги скрия тези ребра:( Като си поема въздух и изпъкват и стои ... не много приятно . Та някакви съвети как да ги “прибера” ? :roll:
П.С. Сори за темата , но не намерих друга свъзана с ребрата..
Ами за гръден кош
обаче не виждам какво лошо има в това дори нищо да не правиш пак ще ти се скрият :)
25.10.05
22:29
еми хапвай повече :D като качиш маса би трябвало да се поскрият макар да не виждам къде е проблемът :wink:
25.10.05
22:30
ми с повечко ядене ще качиш маса и ще се скрият
Проблема е че имам маса и на корема и на всякъде - 75-6 кг. съм но проблема остава:( не че е кой знае какво но просто стои грозно :wink:
26.10.05
09:39
и аз имам същия пробелм - малко се поскриха от пулоувъра..даже от едната ми страна напълно се скриха някак си са прибраха навътре..но и качих маса по това време.ако кача още ще се скрият.иначе като се изпъчиш наиситина стои малко грозно ама ко да праим :) и тва ше мине :)
24.11.05
18:20
Забелязах темата и реших да попитам. Значи проблема е, че при мен ребрата от лявата ми страна са изпъкнали доста(напред и нагоре), а на дясната страна са си по-добре(много грозно изглежда). Това ми е по рождение и като почнах фитнес, си мислех,че след като кача маса ще се скрие този дефект. Ама в момента ми се виждат по изпъкнали отпреди.
Въпроса ми е дали пулоувъра или някакво друго упражнение ще ми помогне да скрия дефекта ? :? :?:
Блягодаря предварително :!: :!: :!: :)
24.11.05
19:14
Тва си е доста зависимо от структурата, аз примерно преди бях 7-8 кила по-лек и ми се виждаха по същия начин както и сега. Кой мускул ги покрива? Гърба не стига толкова напред при мен и практически нямам голям мускул отгоре и затова си виждат. Поне при мен е така.
Ако си 20 кила много ясно че ще ти се виждат
Добре дошъл във форумал Прочети правилата.Пиши на кирилица.Не използвай 4-ки и 6-ци
DJGorgio-Astor
17.12.05
11:38
и аз имах саштия проблем яш повече и прави упражнения за гарди и корем пак се виждат но релефа ги прави красиви и стои супер изглежда се едно и те са ти мусколи само малко трябва да надебелееш че да не се виждат оребренията
18.12.05
17:20
Като качиш повечко маса и трнираш пресата би трябвало да се оправят.Мисля че ако тренираш повече пресата ще се скрият. :roll: