Фитнес зала във Варна?

25.10.05
22:52

Извинете ако въпросът ми ви се струва глупав,но наскоро инструкторката в залата която ходя(на центъра във Варна)ми кажа,че ще се мести в някаква нова близо до старата зала(демек центърът)но по-голяма и хубава.
Та въпросът ми е понеже не я видях повече :cry: Дали някой от тук присъстващите може д ами спомене нещо ако знае за нова зала...ще съм наистина признателен :D

SE

25.10.05
23:04

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9787

25.10.05
23:24

Да но катко забелязвам там никой не дава конкретен отговор за това дали ще отварят нов фитнес до общината...а се говори за другите зали..
се пак плсс ако някой знае да каже:]

SE

25.10.05
23:41

аз не съм от варна и не мога да ти помогна съжалявам
просто видях че и тази тема горе е за нов фит във варна

07.11.05
23:25

Мииии...аз си я намерих залата з акоято говоря.
Точно зад Компютърен Свят е...до лятно кино не помня името...готиничко си е и там...ще я пробвам след 2-3 седмици :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1