26.10.05
00:06
Храната от KFC (Kentucky Fried Chicken) може ли да се яде при НВД ?
Там всичко е пилешко , но май е пържено и има някакъв външен слой , който не знам от какво е направен. Бургерите сигурно не стават , защото имат много хляб и майонеза , но си мислех , че крилцат аи парчетата пиле може и да не са толкова опасни.
Вие имате ли представа ?
Според мен там храната изобщо не става ако си решил да топиш мазнини.Всичко там или е пържено или с панировка, а тя се прави с галета/ сухари/ , много е мазно и въглехидратно.На теб ти трябва пилешко да,но варено или печено, не пържено още повече с панировка.
25.12.05
16:05
е пак по добре да няма хляб
26.12.05
23:03
[quote author=“AlfaR”]Храната от KFC (Kentucky Fried Chicken) може ли да се яде при НВД ?
Там всичко е пилешко , но май е пържено и има някакъв външен слой , който не знам от какво е направен. Бургерите сигурно не стават , защото имат много хляб и майонеза , но си мислех , че крилцат аи парчетата пиле може и да не са толкова опасни.
Вие имате ли представа ?
По принцип не е препоръчително, но винаги може да се измисли нещо, ако се наложи да хапнеш там.
1. Избираш си такова нещо, така че да има колкото се може по-малко въглехидрати и повече белтъчини. Важно е все пак да си набавиш количеството белтъчини.
2. Оставяш част от поръчената въглехидратна храна недоизядена.
2. Можеш да си направиш редакция в дневния режим и да изключиш(намалиш) част от въглехидратите през останалата част от деня.
;)
Според мен храната им е пълен боклук! Както и на McDonalt`s. Разликата е ясна!!
http://www.extremefunnypictures.com/funnypic461.htm
[quote author=“AlfaR”]Храната от KFC (Kentucky Fried Chicken) може ли да се яде при НВД ?
Вие имате ли представа ?
ако си решил да ставаш сумист тяхната храна е идеална
но за култоризъм просто не може да става и въпрос