14.02.04
23:28
Kak da si raz6iria ramenete (pone malko :cry: ) Molia vi ne mi probutvaite tova s genetikata ami ako znaete kajete niakoe uprajnenie :wink: I ru4i4kite mi sa mnogo tunki :( Sram me e da gi gledam :oops: Kato sum na lejanka napravo 4akam da se prekur6at—dobre 4e ne stava…zasega :cry:
Napi6ete ako imate nikoia ideia..po 1 izre4enie. Mersi predvaritelno
1. udebeliavane na ruce (nai-ve4e okolo oblasta na kitkite-tam nekvi kosti stur4at, a to4no na kitkata moga da si q otgurna s malko prust4e i palec)Abe stra6na rabota e :cry:
2. Za raz6iriavane na ramenete(ot kakvo zavisi kak ti izglejdat ramenete? Ima li ne6to ob6to grudnia ko6? Uprajneniata za ramo raz6iriavat li gi?)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:09.
Purvo za da odebelish “rychkite” i v kitkite da skriesh kostite :)) trebe da kachish klg bratle tva e !!! Za shiranata na ramenete si igraqt rolq nai-veche ramenata ,gurba ,gardite i grudnia kosh vubshte sushto e vazen ,rastesh bratle tva e ! Za ramene ti preporuchvam da razmenqsh v trenirovkite dumbelite i shtangite primerno: edna trenirovka presi s dumbeli ot sedesh i rastvarqnia v strani ili ot naklon rastvarqnia ili sys shtanga zad vrat pred vrat i vertolet sled tva. Nai vaznoto obache sum razbral che sa dumbelite zashtoto trenirat rotornata grupa na ramenete .
po-zdravi i uspeh
15.02.04
11:01
Mersi mnogo. Az sum iako kompleksar i kato vidia debela ruka napravo mi se pla4e :( Ama 6te triabva se opraiam niakak… :wink:
Mersi za pomo6ta za ramenete, 4e sa mi mnogo bolna tema. :P
ne razbrah samo zashto napravi nova tema kato v po gornata ti pitashe sashtite neshta.
17.02.04
20:43
6toto sum tup flooder
03.03.04
11:06
[quote author=“Mr. Muskul Gel Vodoprovod”]Kak da si raz6iria ramenete (pone malko :cry: ) Molia vi ne mi probutvaite tova s genetikata ami ako znaete kajete niakoe uprajnenie :wink: I ru4i4kite mi sa mnogo tunki :( Sram me e da gi gledam :oops: Kato sum na lejanka napravo 4akam da se prekur6at—dobre 4e ne stava…zasega :cry:
Napi6ete ako imate nikoia ideia..po 1 izre4enie. Mersi predvaritelno
1. udebeliavane na ruce (nai-ve4e okolo oblasta na kitkite-tam nekvi kosti stur4at, a to4no na kitkata moga da si q otgurna s malko prust4e i palec)Abe stra6na rabota e :cry:
2. Za raz6iriavane na ramenete(ot kakvo zavisi kak ti izglejdat ramenete? Ima li ne6to ob6to grudnia ko6? Uprajneniata za ramo raz6iriavat li gi?)
Vij sega az ti prepora4vam da razmenq6 samite trenirovki kakto kazva emil_mlo tai kato moje bi muskolite na ramenete sa sviknali pod idin i sa6t stres sas smqnata na trenirovkite naistina se postiga golemi rezoltati.
Estestveno i hraneneto e mnoo vajen problem na mnooo trenira6ti
ti ne si naisal kakvo ti e hraneneto dai pove4e info za da ti pomognem
03.03.04
12:01
Spored men ti trqbva DieTa po koqto da ka4i6 KG :} ili da qde6 predimno beltacite na qicata bqlo meso pile6ko meso riba kartofi oriz :} Tfa za Kilogramite a za ramenete vsi4ko zavisi samo ot teb ! gardi grab graden ko6 :} za gradniq Ko6 pravi uprajnenieto PuLLOver ili Pulover ;} na balgarski :} Za Grab se nabirai s 6irok hvat a za gardi na lejankata pravi vinagi Piramida ;} a za racete pravi predimno triceps zashtoto e dve treti ot rakata :} kato go napompa6 nqma da se govori s teb :}