решение на всички травми

28.10.05
11:19

След като прочетете това , сигурно ще си кажете: “абе тоя ко да го слушам , има 2-3 мнения - я да си гледа работата” . Не ви карам а реших да споделя как да решите проблемите с травмите от чисто сърдечно човешко чувство.Та решението е мазилото “ФЕЛОРАН”.Може би повечето от вас го знаят , но за тея които не са го пробвали нека си го купят , ако имат болки по цялото тяло (рамена , гърди , груб и при разтежения) . Има го във всяка аптека и струва мисля че 1.58 ст - безцветно е , без особен мириз и наи важното като се сложи върху избраното от вас място не остава лепкаво петно а попива и си върши работата - така спите спокойно...УСПЕХ  :P

28.10.05
15:42

Той и Недик в едно от предаванетата го препоръчваше...

28.10.05
20:27

Това го знам от много одавна но това което го прави добър е съставката диклофенак всички препарати с диклофенак правят същото изпитвал съм го

28.10.05
21:21

Не разбрах как действа...

Успокоява болката ли? За6ото не ми се вярва да прави не6о пове4е от това... само замазва временно положението, това не е ре6ение...

31.10.05
13:44

абе зависи какви са ти болките ся... ако мусколна треска освен 1 аспирин и тва мило няма ти помогне или пак ако имаш проблем със ставите та някои да не се излъже от това.. че помага и за такива травми

edit: ползвал съм много мазила и определено само REPARIL-Gel N ми помага

DM

01.11.05
00:15

Здравейте хора
за пореден път пиша че мазилата не стигат до контъженото място, каквито и да са
те само засилват кръвообръщенмието в периферията, и където сте намазали
но във никакъв случай не прониква до стави, сухожиля връзки хрущяли и т.н.
Каккто каза няко по горе , само замазват положението
хапчета хапчета хапчета
волтарен и волтарен rapid по добро няма, само не знам дали ги има в бг
стан

01.11.05
11:30

DJ MADMAN
и аз съм на същото мнение, но не всички могат да го разберат това че мазилата не помагат за сухожилия стави и т.н.

05.11.05
23:08

абе що не си гледате работата , кат не искате не си ги купувайте

05.11.05
23:29

XaMaLLa
не казваме че нямат никакъв ефект просто начинаещите и тези които незнаят за какво става на ? е че при каквато и да е болка помагат тези мазила! което не е така :wink:

B_

05.11.05
23:58

ако те боли ... при чичо доктор и на рехабилитация :wink:

07.11.05
02:09

за някои по повърхностни болки може и да помагат тези мехлеми но.. чак за доктор ако е лека болката.. няма смисал  :twisted:

15.11.05
16:53

Това, което трябва да се подчертае за фелорана е, че той облекчава болката, но НЕ лекува травмата!!

15.11.05
18:41

[quote author=“Player”]DJ MADMAN
и аз съм на същото мнение, но не всички могат да го разберат това че мазилата не помагат за сухожилия стави и т.н.

Не знам какво имаш предвид но преди време имах травма (разтегнато сухожилие) благодарение на пастата 2 -седмица бях пак в залата

15.11.05
20:32

щом за 2 седмици си се оправил е било нещо повърхностно иначе мехлемите не проникват до стави, сухожиля връзки хрущяли и т.н.

B_

15.11.05
21:37

а това мазило ще убие ли болката ..... щото мен ми тряя да не ме боли само на тренировка :wink: 2 часа(за баскетболна тренировка става въпрос) ...  :?:  :?:  :?:

16.11.05
00:11

[quote author=“Player”]щом за 2 седмици си се оправил е било нещо повърхностно иначе мехлемите не проникват до стави, сухожиля връзки хрущяли и т.н.

Така испраска че не си мисли че е било повърхносно

16.11.05
01:45

добре бе обясни ми как ще ти помогне ако ставата те боли !? че нещо неми става ясно как 1 мазило може да ти помогне!!

16.11.05
21:53

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Player”]DJ MADMAN

Не знам какво имаш предвид но преди време имах травма (разтегнато сухожилие) благодарение на пастата 2 -седмица бях пак в залата

Не мога да се обоснова медициснко-хими4ески, но принципно погледнато...

И аз съм на мнението като ‘колегата’, апсурдно е да се смята, 4е мазило може да има подобни фунцкии.

6ом си се справил с него, кажи ре4и за 2 дена по-малко и без него 6е6е да има6 съ6ия ефект.

16.11.05
23:46

Ами те по учени са го измислили и казали незнам сега ако не може да се вярва и на тях по принцип самия “кокал” не боли боли триенето при хрущяла може там да атакува

17.11.05
00:02

щом учените са го казали даи някви сведения каде са го казали каде е написано!? Каде съм казвал че може да те болят кокалите написал сам сухожилия стави хрущяли.

DM

17.11.05
00:29

Ами аз съм рехабилитатор и спортен диагностик, и сам ги учил по подробно нещата, и знам какво говоря, мазила спреиове гелове , пасти и тн. не проникват до нараненото място, камо ли да го лекуват
за целта има хапчета и инжекции, и 100 вида различни терапии, ултразвъкови, токови, талазови, водни , гимнастики, и какво ли още не
стан

17.11.05
00:32

а така :) човека си го каза!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1