постери?

11.06.04
12:38

:)

Темата беше редактирана от tigra на 10.04.09 09:39.

ВН

11.06.04
14:23

За фитнес клуба ти? :) Ще потърсим!

11.06.04
14:31

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 09:40.

11.06.04
16:26

айде дайте некви линкове де. мен и тапети за компа ме устройват. дайте нещо да разглеждам

DO

26.06.04
14:20

а тези от списанията защо не те устройват или нямаш време да чкаш от списания да събираш? иначе колко и да е хубава резолуцията като макс форамтан апринтера ти е А4 няма значение то все такова ще излиза и няма да става за постер поне според мен !

26.06.04
14:30

То си има специални фирми за тази работа. От снимка например могат да ти направят постер 2х2метра. Да не си луд да принтираш да собствения си принтер, 1 плакат ще ти излезе златен. Ще поразпитам, баща ми има доста познати, които се занимават с това.

26.06.04
23:31

emi ima v JK magazina kato hodih imashe edin kup na balkanskiq ni shampion samo che ne znam dali za FREE
inache dobre shte doida da zanesa i v nashta zapadnala zala da sloja edin da ima :)

BA

27.06.04
10:20

Ами в този сайт: http://www.google.com/imghp?hl=bg&tab=wi&q= пишеш каквото заглавие искаш... има всичко. Аз писах “bodybuilding” и ми извади доста резултати... пиши там някакви известни имена ;) и сваляй на компютъра. И после си ги качи на диск и ги занеси до някое дигитално фото да ти ги изкарат и си готова с постерите.
Междо другото ако горния сайт не ти го зарежда влзени в http://www.google.com и след това кликни на бутона “Картинки” и там пиши каквото ти трябва.

28.06.04
13:34

28.06.04
15:07

Има една фирма, ама не съм ги пробвал така, че не гарантирам нищо. Все пак изглеждат сериозни. ето виж кво има:
Широкоформатни принтери
:arrow: Максимална ширина на печат - 1,52м., при неограничена дължина
:arrow: Максимална ширина на печат - 3,2 м., при неограничена дължина
:arrow: Максимална ширина на печат  - 2.03 м., при неограничена дължина
Ето ти линк за тази услуга с големите принтери, а може да се разходиш и да им огледаш целия сайт:
http://www.cores.bg/services/print-big-printers.shtml
Може да ги питаш (на сайта има и мейл и телефони) как ще изглежда някоя картинка с нормална резолюция ако се изпечата в такъв размер  :roll:

Друг вариант е ако имаш някой приятел в USA - избираш си плакат от някой сайт. ето два примера (малко са дървени ама ме мързи сега да търся :oops: ):
1 - 22 x 29 in - 55cm x 73.66cm
2 - 16 x 20 in - 40cm x 50.8cm
Като си избереш и казваш на тоя в америка да си го поръча - около $7-$10 са. После той ги получава в една кутийка като тези от пещерска ракия  :lol:  Ама малко по-голяма така, че да не се мачка плаката при транспортиране. И после той ти я изпраща по пощата или с някоя куриерска фирма или пък ако скоро си идва в БГ може да ти ги донесе. Аз съм пробвал и става - ама при мен приятелката ми от САЩ си дойде и ми донесе плаката така, че с куриери или с пощата не знам дали ще стане - ама предполагам няма да е проблем.

28.06.04
15:28

.

28.06.04
15:37

А знеш ли какво точно се има в предвид под - добра резолюция?

28.06.04
15:50

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1