Янислав Тачев

31.10.05
01:08

Здравейте. Търся вашето мнение за г-н Янислав Тачев. Чувал съм доста противоречиви неща за кариерата му като културист. Споделете какви са вашите наблюдения за него. Вие сте на ход.

Raistlin

31.10.05
09:27

Тачев беше и продължава да е добър културист, много знае за зобта, вкл. и за редица трудно достъпни (даже контрабандни) химии - все пак с това с вади хляба. Но за Янислав като човек вече мненията са наистина противоречиви: начина по който се опита да обсеби Федерацията преди години с помоща на мутри, факта че организираше състезания за да си ги печели сам...Нищо чудно че много негови бивши колеги и приятели го понамразиха. За мен е надут пуяк, но това си е лично мнение.

31.10.05
15:39

Аз го познавам лично и имам мн.добро мнение за него винаги ми е давал савети,а неговите савети за мен са най-добрите!Нямам мнение за него че е надут дори е мн.приатен човек който никога няма да откаже да ви даде добар савет.

31.10.05
18:35

И двамата сигурно сте прави, защото от различни хора съм чул различни мнения за него! Виж поне като състезател много нахален е бил, но като човек, не го познавам и не искам да коментирам!!!!!

31.10.05
18:37

Ако искаш Омнадрен - свържи се с него, или Недик - инаха си фабрика ;)

Raistlin

31.10.05
18:48

Yoda, нахален е омаломаважение. Янислав се изхвърля като първия българин -световен шампион по културизъм. Основание за това му дава победата в състезание на алтернативна на IFBB федерация. Разликата е, че въпросната федерация имаше само 4 държави членки и съответно конкуренцията не може да се сравнява. Въпрос на интерпретация обаче.

31.10.05
18:55

[quote author=“Raistlin”]Yoda, нахален е омаломаважение. Янислав се изхвърля като първия българин -световен шампион по културизъм. Основание за това му дава победата в състезание на алтернативна на IFBB федерация. Разликата е, че въпросната федерация имаше само 4 държави членки и съответно конкуренцията не може да се сравнява. Въпрос на интерпретация обаче.

Офф: IFBB - това е федерацията! Разликата е тази онази има 4 страни членки, тази над 100 мисля че!!!!!!! Това е, не исках да става скандал във форума, затова не го написах и аз това!

31.10.05
21:15

Той релефеше без кардио четох го в едно Олимп преди много години

31.10.05
23:09

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Той релефеше без кардио четох го в едно Олимп преди много години

Напълно вярно!

Каква е тази тема? То е ясно, че за който и човек да попиташ винаги ще има хора, които го харесват и дават примери в подкрепа на мнението си, и други, които не го харесват и също дават убедителни аргументи за това. И сериен убиец да вземеш, и за него ще има кой да каже колко тих и добър човек е бил, майка му ще твърди, че е на света цвета и че жертвите или други хора са го подтикнали към деянията. И човек като Майка тереза да вземеш, пак ще намериш някой да каже, е е усвоявала средства неправилно и е дискриминирала едни групи нуждаещи се от други. Та темата за това е излишна.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1