Бирена мая

31.10.05
15:19

Някой  пил ли го е и има ли ефект защото скоро разбрах за него и си мисля че ще дава ефект.. се пак е “мая”  :roll:  :?:

31.10.05
19:18

бирената мая е полезна и е хубаво да я пиеш. но не знам какъв ефект очаква. се едно да чакаш от витамин С нещо.

RO

01.11.05
08:33

http://forum.bb-team.org/viewtopic.php?t=9623&highlight=%E1%E8%F0%E5%ED%E0+%EC%E0%FF Виж тука вече е обсъждан този въпрос

01.11.05
20:43

Бирената мая служи за прочистване на кръвта

05.11.05
23:12

аз пия ама баба ми каза че много надувала вика ще станеш като балон...

^V

06.11.05
02:35

Мисля да си взема щом е полезна за кожата , но на вкус как е ? :)

06.11.05
09:24

то майата ако надуваш сички щяхме да се зобим с нея  :D

OH

06.11.05
13:19

Бирената мая са хапчета. Имат вкус малко като на брашно, ама ти не ги смучеш, а ги гълташ с вода. Освен че прочиства кръвта има доста аминокиселини.

06.11.05
15:54

аз ще си купя ама 3х3,5 не е ли много на ден  :roll:

06.11.05
16:41

Бирената мая прочиства кръвта и е добре да се пие. Незнам какво очакваш от нея, но повярвай ми няма да е кой знае какво нещо. Ще усетиш енергия, ще качиш килограми, но трябва да изпиеш няколко опаковки.

07.11.05
14:11

хахахах аз пия секи ден по 5-6 хапа бирена мая еи така за профилактика!и ми няма нищо! Може и по 20 да пиеш на ден няма да има странични ефекти но и резултат кои знае какав даже никав няма да видиш!

07.11.05
20:56

[quote author=“Azazel”]аз ще си купя ама 3х3,5 не е ли много на ден  :roll:

Ми 3 , а ако си активно спортуващ 5 дутрин обед и вечер.Купи си бирена мая на SOMA на хапчета - има ги във всяка аптека 60 бр 2.40 лв , 120 бр - 4 лв - нещо такова беше...

19.11.05
10:53

Хора става ли бирената мая за увеличаване на еластичността на кожата?

19.11.05
12:13

[quote author=“CoLeMaN”]Хора става ли бирената мая за увеличаване на еластичността на кожата?

Не.По-добре си вземи геритамин!

19.11.05
13:33

тва геритамин-а какво представлява точно. ако увеличава еластичността значи по-трудно ще се нацепя, което е добре.

19.11.05
13:38

[quote author=“grafa”]тва геритамин-а какво представлява точно. ако увеличава еластичността значи по-трудно ще се нацепя, което е добре.

Комбинация от витамин А и витамин Е.Има такъв продукт на”Адифарм”.Със сигурност ще останеш доволен ако започнеш да го пиеш.

[quote author=“tigra”][quote author=“grafa”]тва геритамин-а какво представлява точно. ако увеличава еластичността значи по-трудно ще се нацепя, което е добре.

Комбинация от витамин А и витамин Е.Има такъв продукт на”Адифарм”.Със сигурност ще останеш доволен ако започнеш да го пиеш.

Да! Казва се “Герикапс” - едни жълти желирани капсулки. Те са за преотвратяване на стрии - правят кожата еластична. По 1 или 2 на ден се взимат. 20 хапа мисля че бяха 2,40 лева  :roll:

19.11.05
13:49

[quote author=“grafa”]тва геритамин-а какво представлява точно. ако увеличава еластичността значи по-трудно ще се нацепя, което е добре.

Пие се 1 месец,след което се прави почивка 1 месец.Другото ти го казаха.

AN

19.11.05
14:46

[quote author=“DarkWolf”]хахахах аз пия секи ден по 5-6 хапа бирена мая еи така за профилактика!и ми няма нищо! Може и по 20 да пиеш на ден няма да има странични ефекти но и резултат кои знае какав даже никав няма да видиш!

Що ги пиеш тогава :wink:  :?:

KR

23.11.05
12:12

ми и аз пия от бирената мая на СОМА..
полезна е за кожата.. особено при мен за акнето..
пия 3 х 2.. защото пия още едно което съдържа бирена мая..

иначе пробвах един ден 3 х 5 и на другата сутрин познайте какво...
разстройство.. това му е страничния ефект, като предозираш..

сигурно не съм чак толкова активно спортуващ :)

геритамин -> какви пари е ?
а при предозиране с витамин А или Е какво ставаше ?

30.11.05
18:23

[quote author=“krushata”]

иначе пробвах един ден 3 х 5 и на другата сутрин познайте какво...
разстройство.. това му е страничния ефект, като предозираш..

при мене такова нещо не се случи, приемах 3х2 и ми свърши опаковката, след което една седмица нямах време да си взема и като си взех направо 3х5 и не съм забелязъл чак такива ексцесий като разтройство :?

cska ultras

EM

06.12.05
11:11

Аз сам начинаещ и искам да попитам дали има смисал да си зема мая.Плс дайте савет.

SO

06.12.05
14:57

Ами пии си  :wink: Аз сега пия и честно да ти кажа не виждам ефект ,но все пак се води полезна  :wink:

06.12.05
17:27

днека и аз си зех мая то са надъхах от тука
пак скоро карах шарка и ми излязаха пъпки след тва
аве дано да помага

EM

06.12.05
21:20

имам предвид дали ще напредна по барзо ако пия или не
и каква марка да си зема

Използвай промени не пускай два поста един след друг спазвай правилата !!!! Поста ти бе обидинен от мен
DJGorgio-Astor

06.11.09
01:05

ами значи аз сам още начинаещ в занаята и ако може да ми препоръчате аве напрао да ми кажете има ли фаида от бирената мая или не ? За нея знам само че се пие преди и след трен.По 3 хапчета ли колко беше там . Тааа ... кажете за  какво точно помага бирената мая.

06.11.09
11:37

Аз предпочитам маята в комбинация с хмел :)

06.11.09
18:55

хаха наситина темата била много стара не забелязах :Д Дата: 06.12.2005 .. еми да ама не разбрах има ли смисъл от бирената мая или не ?

07.11.09
09:04

казано от dark_demon на 06.11.09, 18:55:

хаха наситина темата била много стара не забелязах :Д Дата: 06.12.2005 .. еми да ама не разбрах има ли смисъл от бирената мая или не ?

Еми да беше прочел всичко ...
Всички ти казаха, че няма ефект, или ако има е мн минимален !
Ефекта е пречистване на кръвта и съдържание на витамини от Б групата...
В Б групата спада и Б2 -> това е за растеж тей, че според мен би трябвало
съвсем малко файда да има ...

Също така да не забравяме Б (B1) ... той забързва метаболизма
B4 подобравя метаболизма на доста аминокиселини...
B5 спомага за транспортирането на мазнините и пак отчасти
спомага за растежа на организма
B6 - играе роля в изграждането на бели кръвни телца
Ако не се лъжа бяха до B12 :Sза съжаление другите не ги знам :D :D :D
А и за тези не гарантирам, че функциятаим е точно такава :)
Звучи ми полезно за организма и мисля и аз да отида днеска/утре да си взема
едно шишенце бирена мая ^^

EK

07.11.09
12:06

До колкото знам, бирената мая давала и апетит.

08.11.09
16:31

Бирената мая заздравява ноктите прави косата глатка но кг от нея не с е качва пил сум нонема ефект  кфи надуваниа кфи глупости  пие се при недостик на витамин А,С,Е  тва е не може да се качат кг от нея

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1