12.06.04
18:33
Тук ще сложа хранителната си програма.
Тренирам 3 пъти седмично силова тренировка.
Пон: Гърди и бицепс
Сряда: Гръб и трицепс
Петък:Рамо и крака. Като първо тренирам рамо след това крака, защото краката са ми много развити и тях просто ги орелефявам.
Тренировките са - 3 вида упражнения за мускулна група по 4 серий 12-10-8-6 повторения.
Вече съм от 2 седмици с нея.До момента, съм изчистил значително и КАЧИХ ! около 2 кг.
Ще се радвам ако някой ме поправи.Тоест ако греша някаде да ми каже.
Също ако някои има желание да напише своята програма.
Тренировъчн ден - Силова тренировка
8.00
1 таблетка - 500 mg L-carnitine - JC
1/2 равна чаена лъжичка - 1 грам Мусаши Fat Loss *
2 таблетки Universal Burners *
8.30
5 супени лъжици с връх Овесени ядки
200 мл Прясно мляко
20-30 грама Домашен пчелен мед
10.00
200 мл Прясно мляко
20 гр Nutrim 90
12.30
300 гр Ориз или картофи
250 гр Пилешко месо
200 гр Извара
15.00
200 мл Прясно мляко
20 гр Nutrim 90
17.00
200 гр Ориз или картофи
150 гр Пилешко
3 броя Белтъци
19.00
2 таблетки Universal Amino 2700
450 гр Кисело мляко 0.1%
19.30
1 равна чаена лъжичка - 2 грама Мусаши Fat Loss *
4 таблетки Universal Burners *
20.00 Начало на силовата тренировката
21.10 Край на силовата тенировката
22.10 Начало на аеробна тренировка - каране на колело и коремни
22.30 Край на аеробната тренировка
21.35
4 таблетки Universal Amino 2700
20 гр Пчелен мед домашен.
22.30
450 гр Кисело мляко 0.1%
30 гр Nutrim 90
24.00
1 гр Мусаши Fat Loss *
24.45
20 гр Nutrim 90
* Приема се само един от 2-та елемента.
———————————————————————————————
———————————————————————————————
Тренировъчн ден - Аеробен
7.00
1 равна чаена лъжичка - 2 грамa Мусаши Fat Loss *
4 таблетки Universal Burners *
7.30
8.00 Бягане + Коремни
8.10
3 таблетки Universal Amino 2700
450 g Кисело мляко 0.1%
10.00
200 мл Прясно мляко
20 гр Nutrim 90
12.30
300 гр Ориз или картофи
250 гр Пилешко месо
200 гр Извара
15.00
200 мл Прясно мляко
20 гр Nutrim 90
17.00
300 гр Ориз или картофи
150 гр Пилешко
3 броя Белтъци
19.00
600 гр Зеленчуци ( Но не и плодове)
22.30
450 гр Кисело мляко 0.1%
30 гр Nutrim 90
24.00
2 гр Мусаши Fat Loss *
24.20
Коремни преси
* Приема се само един от 2-та елемента.Като се редуват едната седмица Musashi Fat Los, другата седмица Universal Burners.
Пия по 3-4 литра вода на ден
Да поясна малко че се навадиха много хора дето по - долу пишат гламотий - 300 гр ориз значи, че съм сварил ориза и след като го измеря е 300 грама.
12.06.04
18:47
pochvash v 7 i zavarshvash v 24.20 ami koga spish ? mnogo malko spish.Muskula trqbva da se vaztanovqva dokato spish.
12.06.04
20:22
Sharky79, пиеш доста прясно мляко. В период на чистене не е хубаво да пиеш по толкова прясно мляко. Даже изобщо не е хубаво. Иначе и аз съм в такъв период сега. Само, че нямам толкова излизшни пари за фет бърнери и препаратчета от този род. ;) Правя достатъчно кардио и няма смисъл от такива препарати. Ако спазваш правилно диетата и правиш редовно кардио ефекта от тези препарати многократно спада.
250 гр Пилешко месо
200 гр Извара
tfa e idiotshtina za ko preebavash mesoto s izvara ? imash 60-65 g protein ot tfa meso ...... i oshte 35 ot taz izvara te s mnogo niska biologichna stoinost…... i za kfo e toz 300 g oriz be ? ti znaesh li kolko e 300 g oriz ???? 110 kcal ? i kat sa svari staaa obemno okolo litur i polovina be ???
i shto pak trenirovkata e tolkoz kusno i ti naprao si na glad sled neq :P purvo zamaznqvash i sa usvinvash prez denq tqloto ti po kusno se prioritizira kam sun ti otifash bluskash strqskash go , katabolni procesi svalqsh muskola ..... slaninata sedi….. rezultat debela mazna svinq
btw badboy tfa za prqsnoto mlqko beshe mn tupo ko e 0.1 % kuf ti e problema zarad nekfi 4.5-5 g vaglehidrati ot koito 3 g sa laktoza li na 100 g ? be umcho ti znaish li chi dori i domata se razpada na prost zahar ?!?! sorry pak da kaja nikoi ne iskam obidq prosto mi pisna vi gledam tupotiite profesori s po 35 raka :)
Prqsnoto mlqko e idialno s mlechen protein usvoqva se mnoooooooooooooooo poooooo dobre poneje malkoto vaglehidrati spomagat za usvoqvaneto na proteina koi kot shte da kazva pishe go v suma knigi i ochebnici i trudove ....
Cruise spoko be man. Обясни му, а не ме се карай. Още по-малко го наричай свиня. Нали затова е тук, да се учи...Вие да го учите.
13.06.04
00:53
Haha Cruise “Бе” не те знам с колко акъл си в главата ама вземи си пооправи речника и държанието :roll: !
Не преебаваи изварата с месо,изварата има по голяма биологична стоиност от месото(втора след яицата от естествените храни)!
Аве гледам на тоз розов младеж още един пост,та тои същият като този като изказ................Я малко го цензурираите че и аз се дразня!
Виждам че пише често два поста един след друг,като вместо това може да напише един и да го редактира!
Всеки въглехидрат се разпада до проста захар, за да бъде усвоен от организма, номера е той да се разпада колкото се може по-бавно...
0,1 % кисело мляко, ще се обработи по-бързо от колкото 3.6% по простата причина, че мазнините забавят усвояването му, което е добре за преди лягане. Абе хора престанете с тази фобия от мазнините, защото се дразня вече :) Мазнините трябва да се намаляват само, когато имате висок прием на въглехидрати, защото тогава става манджа с грозде :)
gotcha s cqloto mi uvajenie kam teb shte te popravq v golqma greshka si ;) nachi plodovete imat glukogemichen index 20-30 tfa znachi li che e po dobre se qdat ot krastavicite i domatite s 40-50 glukogemichen index ? mneeeee naprotiv kolkoto po golqm e glukogemichniq index tolkova po dobre ..... vuprosa e toz vaglehidrat da ne e high on blood impact kak da go kaja na bulgarski kat ti vleze v cherniq drob da ne vliza momentalno v kruvta :) naprimer kartofite imat 96 mislq glukogemichen index .... ama az sam ql po 3 kg kartofi na den po 1.2-1.5 kg na obed kartofi tfa chisto teglo sled kat gi obelish….. i ne sam debelql a kat hapna 2-3 kaiisii ili nekaf plod sutrin i vednaga guza rasta plochkite se kriqt . Mnogo hora tuka ste v absolutna greshka ... Maltodextrina e sushtiq chep ... oshte po dobur ima glukogemichen index 100++ ( maltodextrina se prai ot nekfa chast na carevichnoto zurno ama kfo tochno i kak nema obesnqvam de ) no se usvoqva kato glukoza :) daje malko po burzo :) btw maltodextrin ne e maltoza :P savsem razlichni sa neshtata :)))
Kartofite ili maltodextrina nit shi poprechat na usvoqvaneto na proteina nit nishto….. naprotiv shte dadat energiq za usvoqvanego mu kakto znaem 30 g protein iskat 35 kcal svobodna energiq ...... karai ti na glad cql den i si misli che shte usvoish nekaf protien :P
Prosto mnogo hora tuka sa mi smeshni… prilichat kat 50 godishnite lekari det edvam dishat i mi obesnqvat koe zabavqlo metabolizma i buchat injekciite v kapachkata na dekata i vikat eh tui mnogo trudno sa probiva ... ili ” i ti ne si chist kopele i ti si pil proteini “
Vsi4ko tova e mnogo hubavo, napravo velikolepno. No zabraviate edna malka podrobnost. Tolkova malka, 4e ako ne vi ia pokaje 4ovek nikoga ne bihte se setili :arrow: POSTOVETE VI SA SPAMMM!!!!!!!! 4oveka si e napravil tema s cel da mu pomognete, a vie mi sporite za nekuv smotan maltodextrin. Kato iskate da se karate si pi6ete LS! Zatova sa napraveni. Cruise kato znae6 tolkova mnogo za6to ne mu kaje6 na Sharky kakvo da promeni v dietata si??? Ili samo kopira6 kakvo pi6e po u4ebnicite i si misli6, 4e si polezen na niakogo??
P.S Nadiavam se moderatorite si svur6at rabotata i iztriat nenujnite postove(vklu4itelno i moia) i da ne pozvoliavat da stava taka!