искам да се пусна на републиканското за младежи!

Темата е заключена.
Прескочи до:
_Z

01.01.06
22:25

Нямам снимки в момента , в края на януари ,когато ми свършва периода за маса ще ви покажа.

02.01.06
01:30

Ще ти кажа само едно - остави делата да говорят за теб!

Ще те питам нещо, как всичките сте с 120 гърбове, 42 ръка и сте на различни килограми? Има и други фрапиращи неща, но както и да е, обясни поне за тези!

[quote author=“galant”]
Ще те питам нещо, как всичките сте с 120 гърбове, 42 ръка и сте на различни килограми? Има и други фрапиращи неща, но както и да е, обясни поне за тези!

Ми например имат различно водно съдържание, различна плътност на органите и тъканите различни размери на краката талиите и т.н. Това изоообщо не е фрапиращо.

_Z

02.01.06
12:01

хм.... много лесен въпрос честно да ти кажа
така аз съм 170 / 83кг
с моят брат сме близнаци (едни и същи гени ), тренираме по едно и също време и начин , храним се по едно и също време и едно и също ядеме, спиме по едно и също време и взимаме едни и същи работи.
той е 165 / 78 кг - 5 кг разликаза заради 5 -те см височина ( и двамата сме над 13 кг над ръста си), аи краката ми са  по-силни и големи( а те са половината тяло)
а третият човек 168 / 76 кг (той е с други гени и т.н.)

03.01.06
03:03

Щом ти е било лесно - още по - добре ! ;)

Ще видим дали всичко, което каза, ще се покрие с истината.

ivan.shishmanov, според мен е

[quote author=“galant”]
ivan.shishmanov, според мен е

Е хайде сега всеки може така да говори еди какво си е еди как си.Аргументирай се.Аз го направих.Бих се радвал ако успееш да ми кажеш или дори докажеш кое е фрапиращото.

03.01.06
15:34

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Като ви слушам така пощдобре елате на състезанието да си напрая кефа да ви разбия.
Засилили сме се с брата и още един приятел с данни:
17 г ( за юноши това е максималната възраст в категория до 70 кг)
170 165 168 см височина
83   78   76   кг
42 ръце
120 гърбове
60-65 бедра
75 талии
110 от лег ; 140 клек ; 170 тяга
мезоморфен тип; релефни ( то се вижда от талията и 18 китка )
Като се има предвид че още един месец ще качваме и ще чистим около 10 кг със стромба и кленбутерол...нямате никакви шансове за първите 3 места :)
по-таблиците мазнините излизат около 12 %

Е вие сте е*ати химиците.Немате ли желание да порастнете и на височина???

[quote author=“BabaVanga”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Като ви слушам така пощдобре елате на състезанието да си напрая кефа да ви разбия.
170 165 168 см височина
83   78   76   кг
42 ръце
120 гърбове
60-65 бедра
75 талии
Като се има предвид че още един месец ще качваме и ще чистим около 10 кг със стромба и кленбутерол...нямате никакви шансове за първите 3 места :)

Евала на бъдещия световен шампион, но  никъде в тези десетки цифри невиждам къде е показана симетрията.Незнам дали знаеш но по състезанията по културизъм никой не те мери, а те гледат!!!По състезанията по вдигане пък никой неиска да знае кога колко си вдигал искат да видят.Така, че голяма част от тези цифри нямат никаква стойност.Бил съм на няколко състезания и мога да ти кажа, че мерките на повечето състезатели са почити едни и същи разликата в във визията която няма как да се предаде с формули или цифри.
Благодаря за вниманието.

_Z

04.01.06
20:37

Напълно ми е ясно че за да започнеш подготовка за състезание трябва да имаш поне 10 кг мускулна маса над ръстта си.Не мисля и не искам да порасвам повече ,откакто тренирам (почти 2 години) не съм пораснал и с мм. А на самото сустезание титрябват по-равно - размери,сепарация и релеф.Първото се прави през основния период, второто сега , а до релеф още не съм стигнал.Между другото вчера станахме на 17 години :)

04.01.06
22:28

момчета също така са важни ,и то много Боята и Хореографията
може да имаш супер тяло ,но ако стоиш като муле на бит  пазар  :shock: не става.
още отсега бачкаите по волните си съчетания ,научете се да
показвате по силната си страна и наи вече бъдете реалисти
на се самозалъгваите че имат примерно големи гърди а всъщност да са слаби

05.01.06
18:53

[quote author=“BabaVanga”]Е вие сте е*ати химиците.Немате ли желание да порастнете и на височина???

Що бе! Тази година мога да ти кажа, че ще излязат много качествени момчета при юношите, с по над 40см ръце, над 60см бедра с над 125 гръдни, с добър релеф и сепарациая, и всичкото това само с 1-2 кратки цикъла със слаби андрогени (демек дека, станозолол, примоболан...)!

_Z

05.01.06
19:20

Да бе знам как се позира, знаеш ли колко съм чел по-отделно за всяка поза как да покажеш силните и да прикриеш слабите места.А за свободните ще измислям тепърва.Боята също е осигорена.Все пак не може да се подготвиш сам на първото състезание , а аз се радвам че има кой да ме подготви.

05.01.06
19:43

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Да бе знам как се позира, знаеш ли колко съм чел по-отделно за всяка поза как да покажеш силните и да прикриеш слабите места.А за свободните ще измислям тепърва.Боята също е осигорена.Все пак не може да се подготвиш сам на първото състезание , а аз се радвам че има кой да ме подготви.

и един мои приятел имаше кои да го подготви но като излезе ,просто глътна бастуна :shock:
а боята му беше някаква гадна и по скоро приличаше на зелена барета :lol:
дано имаш късмет и се класираш добре, повечето се отказват
след първото състезание

_Z

05.01.06
21:53

Аз със сигурност няма да се откажа въпреки че следващото ще ми е след 2-3 години(нямам намерение да отивам на 18 години в категория до 21 години).

05.01.06
21:58

следващото ще ми е след 2-3 години(нямам намерение да отивам на 18 години в категория до 21 години).

ЗАЩО :?:

_Z

05.01.06
23:26

Еми ония ще са с по 3 години по-големи(за тия 3 години наи6ли колко много се прави)!

05.01.06
23:45

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Еми ония ще са с по 3 години по-големи(за тия 3 години наи6ли колко много се прави)!

А ти знаеш ли колко важен е опитът?! Трябва да се трупа опит бе момчета - иначе си пропиляваш ценно време! Пък и ти какво мисли, че като категорията е до 21г. и всичките ще са на по 21 - трънки! Ходете на тея състезания, ако искате да излезе нещо от вас в този спорт! Щото познавам доста хора, които ако се хванат да се подготвят ще влязат в тройката на републиканското, ама нямат желание, щото ги е страх - защото нямат опит!

DR

06.01.06
14:09

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Като ви слушам така пощдобре елате на състезанието да си напрая кефа да ви разбия.
170 165 168 см височина
83   78   76   кг
42 ръце
120 гърбове
60-65 бедра
75 талии

между другото сте много слабички аз сам 106 кг 175см 49 ръка 130 груб и сам на 17 години мисля да изляза на юноши тая година над 70 кг и да сам около 95-6 кг ако искате се пробваите успех вище и интервиюто по нагоре то е старичко на около8 месеца ... ше се видим на састезанието  :twisted:  :twisted:  :twisted: [quote author=“_ZOB_DOG_”]Аз със сигурност няма да се откажа въпреки че следващото ще ми е след 2-3 години(нямам намерение да отивам на 18 години в категория до 21 години).

аз имам  :twisted:  :twisted:  :twisted:

06.01.06
18:09

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Еми ония ще са с по 3 години по-големи(за тия 3 години наи6ли колко много се прави)!

А ти знаеш ли колко важен е опитът?! Трябва да се трупа опит бе момчета - иначе си пропиляваш ценно време! Пък и ти какво мисли, че като категорията е до 21г. и всичките ще са на по 21 - трънки! Ходете на тея състезания, ако искате да излезе нещо от вас в този спорт! Щото познавам доста хора, които ако се хванат да се подготвят ще влязат в тройката на републиканското, ама нямат желание, щото ги е страх - защото нямат опит!

И аз съм на това мнение,и да добавя защо първо не
гледаш 2-3състезания виж как става в реална обстановка
друго е да гледаш снимки друго е да си там

_Z

06.01.06
19:35

DRECS имам диска от миналата година и смятам че наистина мога да победя в категорията си.Ти си на 17 обаче си 88 набор , а ние 89.На състезанието не ми изглеждаше повече от 75 кг и 42 ръка (въпреки ръстта си ).Ако това е вярно за 8 месеца си постигнал наистина много .Не вярвам обаче ръката ти да е 49 , защото на Добромир Делев(2-ри при младежи до 70 кг 2005 година) му е толкова в момента (мазна).От моят град е и ще ми помага но ръката му е 49 , нищо общо с твоята , гарантирам ти !
И как за 8 месеца си качил около 30 кг(аре 20 щото 10 са вода и мазнини които се връщат след състезанието) ?

ТОВА СА 20кг и 7 см - ПО 3 кг И 1 см НА МЕСЕЦ И ТО ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ !!! :lol:

А и между другото защо 3 години подред да давам по 200 лв(400 на двамата) за подготовка- бои , стромби ,,диети преди състезание вместо да си направя едни дълъг основен период в който да качвам яко , а не да губя по 3 месеца на година и то да свалям по 10 кг. :shock:

06.01.06
21:29

[quote author=“DRECS”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Като ви слушам така пощдобре елате на състезанието да си напрая кефа да ви разбия.
170 165 168 см височина
83   78   76   кг
42 ръце
120 гърбове
60-65 бедра
75 талии

между другото сте много слабички аз сам 106 кг 175см 49 ръка 130 груб и сам на 17 години мисля да изляза на юноши тая година над 70 кг и да сам около 95-6 кг ако искате се пробваите успех вище и интервиюто по нагоре то е старичко на около8 месеца ... ше се видим на састезанието  :twisted:  :twisted:  :twisted: [quote author=“_ZOB_DOG_”]Аз със сигурност няма да се откажа въпреки че следващото ще ми е след 2-3 години(нямам намерение да отивам на 18 години в категория до 21 години).

аз имам  :twisted:  :twisted:  :twisted:

ае ти чувал ли си че от високо най боли като паднеш?Не се дуй толкова много имаш още много работа.

DR

07.01.06
13:51

:D :D :D добре момчета ше се видим на састезанието  :twisted:

08.01.06
14:49

Баткоооо а аз си мислех да участвам.
Вече виждам, че няма никакъв смисъл.Тука е пълно с химици.

ST

08.01.06
20:38

верваи ми дрекс не лъже наистина му е 49 ръката и е 104-5кила
е има доста да чисти ам ше се пак кат изчисти ше остане доста

тумбака си е як

10.01.06
20:36

еми чесно да ти кажа пич 49 ръка на тез кила хич не е много !!! Аз съм 95 кила и съм с 50 ръка и 130 гръб

ST

10.01.06
21:12

незнам него се пак го виждам мн често
а за теб незнам

10.01.06
22:37

[quote author=“dimityr”]еми чесно да ти кажа пич 49 ръка на тез кила хич не е много !!! Аз съм 95 кила и съм с 50 ръка и 130 гръб

Ми може и 60 да ти е ръката на тея килограми, ама долу да не би да стоиш като картоф на клечки :wink: ! Пича се готви за състезание по културизъм, а не да показава колко може да му порастне ръката :wink: !
А да не говорим, че дори да са ти по-големи всички мерки, това си има логично обяснение (даже не едно, ама айде) - различна костна структура, различен ръст...!

11.01.06
14:04

ОК разбирачите във форума веднага се включиха извинявам се ако с нещо съм ви обидил хора се пак какво разбирам аз от тоя спорт нали съм картоф на клечки не съм като вас културистите, нацепените животни с енциклопедични знания.

12.01.06
10:45

Тука голямо мерене на пишки стана. Пролетта и рапубликанското наближават и ще видим кой колко!

12.01.06
14:32

Пиши на кирилица
DJGorgio-Astor

12.01.06
19:30

[quote author=“malka_raka”]Пиши на кирилица
DJGorgio-Astor

Не знам какво републиканско си гледал, ама в Добрич през пролетта, господинът Делев имаше най-големите ръце и крака в категорията си! И ръцете му бяха далече над 42!

12.01.06
20:26

може да е имал ама за ко е 2и тъй че земи са опрай малко 4есно казвам ти че с неподготвените си изказвания ставаш смешен

12.01.06
20:42

Знае ли се къде ще е тая година републиканското ?

_Z

12.01.06
21:01

На Добри ръката му беше около 45 , сега е 50 и беше започнал да сваля от 85 до 72,5 (едвам влезе в категорията си )
а сега е 95 кг.Като беше мазен преди състезанието ръката му беше към 46 , сега е качил само 4-5 см за 9 месеца ( по 1 на 2 месеца и по 1- 1,5 на месец (нещо напълно нормално).За краката няма ти разправям.А стана 2-ри заради гърба на турчина само, а на него пук ръката му беще 40 наи-много,и никви крака.

12.01.06
22:39

Тренираме с “турчина” в една зала и сме приятели ..и наистина си заслужи първото място ..краката му наистина бяха по-зле ..но гърба му просто беше смазващ...а ръцете му изобщо не бяха по-малки ...да не казвам обратното.И както на всички състезания ...най-вече се гледат ръцете и гърба ...така че заслужено стана 1-ви..

12.01.06
23:08

[quote author=“dimityr”]може да е имал ама за ко е 2и тъй че земи са опрай малко 4есно казвам ти че с неподготвените си изказвания ставаш смешен

Ти си смешният, мойто момче, защото на Фикри Феим му подариха първото място заради единия гръб! Делев бе по-добър и в крака и в ръце и в гърди!
ПП: MiRaCuLiX, не ми разправяй, че ръцете на Микито могат да се сравняват с тези на Делев! Я пак поразгледай снимките от състезанието, че нещо си го позабравил!

12.01.06
23:41

Поуспокойте се да не заключа темата заради глупавия Ви спор

DR

13.01.06
00:30

мале че е весело  :D :D :D УСПЕХ на всички

13.01.06
00:36

[quote author=“Pc_genius”]
ПП: MiRaCuLiX, не ми разправяй, че ръцете на Микито могат да се сравняват с тези на Делев! Я пак поразгледай снимките от състезанието, че нещо си го позабравил!

Имах късмета във Варна да направя 2-3 тренировки с Делев през лятото (просто така се случи че в една зала по едно и също време ,иначе не е от варна но незнам за изпити ли закво..)та той си призна че наистина може би не е заслужавал 1-вото място,но понеже се е подготвял напълно сам ..докато Светлъо хвърли около 600лв (без добавките) само за подготовката ..Та той сам си призна (за което евала)..вие ще ми казвате кой заслужавал ..може да е имало малко подкрепа заради домакинството ,но гърба му беше смущаващо по огромен...

13.01.06
11:05

мале тез съдии големи подаръци правят се едно е дошъл дядо коледа да земат и на мене да ми подарят нещо ли

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1