искам да се пусна на републиканското за младежи!

Темата е заключена.
Прескочи до:
DE

13.01.06
15:45

незнам какво да кажа аз.незнам и за какво спорите.килограмите ми и размерите ми не са от значение на състезание.нека кажа че винаги досега съм се готвил сам.ние в димитровград си нямаме Цветко (бог да ги прости)и такива от сорта дето да те насърчават и помагат с пари и информация.аз работя нощно време на расторант.и не съм си лягал по-рано от 4 часа.и не съм ставал по-рано от 1.и един лев за нищо не ми е дал никoй.нямам майка да ми готви както повечето от вас и треньор и клуб.искам да кажа че беше чудо че стигнах до 2 място като видиш че до 8 място всеки се състезава за някои.а всички знаем че има значение.това не е оправдание не ме разбирайте погрешно.вече ще съм при мъжете и не се каня за нищо особенно.може да участвам на квалификацията за бълканско а може и да не участвам щото ще имам месец и половина за диета а знаем че това не е достатъчко но мисля да се пусна на състезанията на есен на 80 и да видим какво ще стане.за турчина няма какво да коментирам.и да коментирам той ще си остане първи а аз втори.мисля че на републиканското за мъже той разбра какво е да си прецакан.ако ми следите мисълта.евала хубав гръб има но всеки си има предпочитание.състезание не се печели с силни групи а с липса на слаби.и без това състезателите са си малко за да ги уценят по други критерии...другия път вече ще се състезавам за ск.99 при Жоро Манавски.пожелавам успех на всички на републиканското.ако някои има мои снимчици от републиканското нека ми ги прати на flex_wheeler@abv.bg.танкс Добри

13.01.06
20:51

преди 2 години в РАЗГРАД имаше едно момче от Димитровград
беше много добърно му дадоха 2 място може би защото бе индивидуален
и нямаше никаква боя ,какво стана с него защ не се пуска
тои бе много добър беше около 80кг

DE

14.01.06
02:34

няма такъв от димитровград.в разград се състезавах аз пак на 70 при младежи и взех бронз.това ми беше първото състезание а тая година в добрич второто.друг от димитровград няма.

14.01.06
15:39

[quote author=“dead_game”]няма такъв от димитровград.в разград се състезавах аз пак на 70 при младежи и взех бронз.това ми беше първото състезание а тая година в добрич второто.друг от димитровград няма.

ами значи си бил ти ,бях си помислил че ще спреш да се състезаваш
защото повечето се отказват след подобна случка
за да станеш първи и да си индивидуален състезател
трябва да си с класа над останалите ,пък иначе имаш заложби
само така брато не се даваи на разни съдии да убиват в теб
спортиста вярвам чв с времето ти ще се докажеш :lol:

DE

15.01.06
02:31

много се радвам че някои ме харесва,засега нямам намерение да се отказвам искам да стана като големите батковци по-списанията 8) дано някой ден мечтата ми да се сбъдне.тeнкс юнга

IV

15.01.06
10:46

а бе модераторите що не е заключите тая тема само се проказва а нищо не се казва .Има IRC канал за тия работи.

15.01.06
14:22

От доста време и се каня наистина я обърнаха на разговор в хан

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1